Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pedał jadący na huja-nodze
Jeśli to pedał, to ciekawe co potrafi taki HeteroSkurwiel jak Ty i Twój tatko ?! Może wrzucicie wspólny film ?
Zawsze to cośChciałem napisać,że bym se zwalił gdyby mu się nie udało ale mu się udało nie dawać piwa nie połamał się.
Pedał jadący na huja-nodze
@Hoofner
Jeśli to pedał, to ciekawe co potrafi taki HeteroSkurwiel jak Ty i Twój tatko ?! Może wrzucicie wspólny film ?
nie wywołuj wilka z lasu, to może być filmik jak Cie dymają w dupala
auta cóź bmw cioty audi cioty vw to już wiocha max honda tyle co poczyta w internecie czyli tez chujnia bo internety kłamią. Dalej lecmy motocykle też ble bo nie można jeździc motocyklem nie będąc przytym "motopizdą". Tymczasem ja sie cuteass'y z wami z wami zgadzam. przybijmy sobie grubasy sztame slajsem pizzy tylko nie zapomnijmy chlastac druga łapą wacka pod hardowe video. Wesołych swiąt
co ty kurwa pierdolisz, nie dość, że bez przecinków to jeszcze bez sensu, kurwa ja to czytam i nie dowierzam, ja pierdoleWielu twierdzi jak i autor że skejci ble, piłka ble bo kluby.
auta cóź bmw cioty audi cioty vw to już wiocha max honda tyle co poczyta w internecie czyli tez chujnia bo internety kłamią. Dalej lecmy motocykle też ble bo nie można jeździc motocyklem nie będąc przytym "motopizdą". Tymczasem ja sie cuteass'y z wami z wami zgadzam. przybijmy sobie grubasy sztame slajsem pizzy tylko nie zapomnijmy chlastac druga łapą wacka pod hardowe video. Wesołych swiąt
@Hoofner
Długo mnie nie było ale nie mów co Ty i Twój stary robicie w czasie wolnym gówno nas to obchodzi
Jeździsz na hulajnodze pedałku , że Ciebie to tak boli ??
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów