📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Piękny rzut, widać, że to nie pierwszyzna
Szczyt odwagi, ale czego się spodziewać po kudłatym pedale
@xts ta typiarka zyje i ma sie dobrze, ktos niezle strollowal internautow
biją białego, nie ma piwa!
Chuja wiadomo o co poszło, więc już się tak nie srajcie o tego bambo.
xts napisał/a:
dzieciaki nie zdają sobie sprawy, że podczas bójki może dojśc do tragedii
ostatnia była śmiechowa akcja z tą łopatą co dziewczyna zmarła
do końcia życia w pierdlu
To że ta dziewoja zmarła to tylko plotka - żyje i ma się dobrze
ale fakt , zrobi coś ktoś nieumyślnie i tragedia gotowa , Chyba że poszkodowany to murzyn , żyd , cygan czy kozojebca , to wtedy zmienia postać rzeczy
dobra barany, czytajcie wcześniejsze komentarze, wiem, że to fejk.
a może to był jego murzyn? i dlatego go bronił?
chyba nikt nie chciałby mieć kontuzjowanego murzyna.
chyba nikt nie chciałby mieć kontuzjowanego murzyna.
SteelMike napisał/a:
Kurwa, jak biały może bronić murzyna?
Może to jego murzyn?
@up
uprzedziłeś mnie
ROBC1O napisał/a:
Przecież to był fejk
Co do filmiku, to no kurwa jego jebana mać, biały tłucze małpe i jak to kurwa możliwe, że w obronie jebanego czarnucha stanęło paru białych, a na dodatek gość zajebał mu hulajnogą. Kurwa, mentalny czarnuch, no bo który szanujący się człowiek białej rasy rzuca czymkolwiek ciężkim w innego człowieka? No tylko jakaś głupia pizda, jak ta od łopaty, albo mentalny czarnuch jak ten pedał.
Człowieku, rzucali nawet granatami, strzelali do siebie, napierdalali się mieczami... Chyba większość "szanujących się ludzi rasy białej" uważa, że warto rzucać w niektórych "czymkolwiek ciężkim". Czy geje nie są "rasy białej"? A mimo wszystko 80% użytkowników tego portalu chciałoby na nich zrzucać atomówki (wnoszę po komentarzach).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów