📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czemu murzynem frajer nie rzucił?
Tylko jakąś hulajnogą?
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Tylko jakąś hulajnogą?
dzieciaki nie zdają sobie sprawy, że podczas bójki może dojśc do tragedii
ostatnia była śmiechowa akcja z tą łopatą co dziewczyna zmarła
do końcia życia w pierdlu
jaka rzucająca frajerzyna.
Kurwa, jak biały może bronić murzyna?
@xts
No ale cwaniaczki się poklepują po pleckach "lepiej żałować że się zrobiło źle niż w ogóle" itp. sratata Ciekawe czy nie żałują w pierdlu albo na wózkach...
No ale cwaniaczki się poklepują po pleckach "lepiej żałować że się zrobiło źle niż w ogóle" itp. sratata Ciekawe czy nie żałują w pierdlu albo na wózkach...
tatko od dzieciaka mi mówił, że napierdalanie może się źle skończyć, też żałuje pewnych rzeczy w moim życiu związanych z bójkami ale nic się nie stało
wystarczy, że się kogoś znokautuje, a ten ktos rozpłata sobie czache o krawężnik
z "haha ale go najebałem" zamienia się "zmarnowałem swoje życie przez głupią bójkę"
wystarczy, że się kogoś znokautuje, a ten ktos rozpłata sobie czache o krawężnik
z "haha ale go najebałem" zamienia się "zmarnowałem swoje życie przez głupią bójkę"
Biały rzuca hulajnogą w białego w obronie murzyna. Ten świat po prostu się odwraca, do góry nogami - baba z brodą, czarny nad białym, dżendery...
xts napisał/a:
Przecież to był fejk
Co do filmiku, to no kurwa jego jebana mać, biały tłucze małpe i jak to kurwa możliwe, że w obronie jebanego czarnucha stanęło paru białych, a na dodatek gość zajebał mu hulajnogą. Kurwa, mentalny czarnuch, no bo który szanujący się człowiek białej rasy rzuca czymkolwiek ciężkim w innego człowieka? No tylko jakaś głupia pizda, jak ta od łopaty, albo mentalny czarnuch jak ten pedał.
Bochen12 napisał/a:
Biały rzuca hulajnogą w białego w obronie murzyna. Ten świat po prostu się odwraca, do góry nogami - baba z brodą, czarny nad białym, dżendery...
Jak by mi ktoś na psa się rzucił to też bym stanął w obronie zwierzaka.
ROBC1O napisał/a:
Przecież to był fejk
rzuć źródłem, że fejk
dobra chuj ci w dupe sam znalazłem
idigitaltimes.com/articles/22930/20140506/shovel-fight-girl-miranda-di...
Kupie hulajnoge.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów