📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Halman napisał/a:
wyobraż sobie ze oni bedą mieli kiedyś dzieci
to materiałów na Sadola na pewno nie zabraknie ...
To nie jego wina, że tam był szlaban a hulajnoga nie zatrzymała się.
Jak ja tych kurew nienawidze wszędzie zostawiają te jebane chulajnogi kurwa wszędzie ..... Apteka to przed wejściem zostawiona i chuj .... Banda kurwa mózgów nic więcej ale za to niekiedy widzę jak jeden z drugim wypierdalają się i wylatują jak z katapulty bo przyjebią o krawężnik ..... ale serio powinni to gówno zlikwidować więcej strat niż pożytku z tego no sorry ale eksperent się nie udał
Trzeba mieć głęboką nadzieję, że coś sobie złamał albo mu pękło coś ważnego w środku.
silwerbalk napisał/a:
Jak ja tych kurew nienawidze wszędzie zostawiają te jebane chulajnogi kurwa wszędzie ..... Apteka to przed wejściem zostawiona i chuj .... Banda kurwa mózgów nic więcej ale za to niekiedy widzę jak jeden z drugim wypierdalają się i wylatują jak z katapulty bo przyjebią o krawężnik ..... ale serio powinni to gówno zlikwidować więcej strat niż pożytku z tego no sorry ale eksperent się nie udał
w korku to jest szybsze od śmierdziela i można jeździć tam gdzie normalnie się chodzi
Jeździć na hulajnodze to trzeba umieć. I nie być debilem. Trzeba być sprawnym. Mój sprzęt co 50 na godzinę jedzie, to jego pełnię mocy używam tylko na mega prostej, utwardzanej drodze bez nikogo w pobliżu. Bo ja wiem, że jak cokolwiek się stanie, to nie wyhamuję. Do 30 na godzinę wypasioną hulajnoga jest OK. Potem to już za duże ryzyko, niezależnie od jakości pojazdu. Taka cecha tego typu sprzętu. A wiem, bo już 4000km przejechałem na różnych modelach. W nieco ponad rok.
Jak zamawiam jedzenie, to proszę, żeby było przywiezione klasycznym samochodem, albo przyniesione na piechotę. Żadnych hulajnóg, skuterów i rowerów. Jedzenie z takiego transportu dziwnie smakuje.
wlazidup-Krzysztof napisał/a:
w korku to jest szybsze od śmierdziela i można jeździć tam gdzie normalnie się chodzi
Jeździć a nie pędzić jak debile slalonem i zostawiać to gówno na środku chodnika albo przed wejściem wyjebać ją bo się najebał klient i ledwo utrzymuje poziom na tym gównie
Moto, rowero, desko, wrotko, hulajnogo, taczko, - pizda. Doczep dwa kółka do czegokolwiek a znajdzie się jakaś -pizda co się na tym wypierdoli.
bercisko napisał/a:
Moto, rowero, desko, wrotko, hulajnogo, taczko, - pizda. Doczep dwa kółka do czegokolwiek a znajdzie się jakaś -pizda co się na tym wypierdoli.
Wrotek na 2 kółkach jeszcze nie widziałem ale już wyobrażam sobie nastolatki na takich, sadol przeciążony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów