📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KapejloneK napisał/a:
Lekarze w szpitalach mówią, że to prawdziwa plaga. Mnóstwo rozjebanych gówniaków na elektrycznych hulajnogach.
Ale ci to kurwa wyjebali znakomicie
A ja się pytam, czemu tak mało materiałów na Sadolku?
Jak sobota tooo tylko do Lidla, do Lidla
Pięknie, dwóch idiotów mniej na jakiś czas
Pięknie, dwóch idiotów mniej na jakiś czas
pięknie wykurwili Udanych wakacji kaszojady haha
teleimpact napisał/a:
Mam nadzieję że gość pobiegł po jakiegoś kija żeby dobić tego połamanego bezmózga
Poleciał żeby odczytać model hulajnogi z kawałka ramy, który tam poleciał.
Kupi sobie taką
Do końca będę wierzył, że kierowca pobiegł z nożem, wykroić z tych małych pojebów co się da, w poczet napraw auta. Nerki, może wątroba choć jedna była jeszcze do użytku. Prosiło się sprzedać soczystego kopa w ryj i połamać łapy jak się da - sami sobie przecież krzywdę zrobili.
To chyba jacyś samobójcy.. Przecież nawet tam mogło jechać auto z naprzeciwka do passata. Zero szans na zauważenie takiego pocisku. Jebać
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Dawajcie chodnikowe manekiny z komentarzami w stylu, wina kierowcy passata. Przecież to byli kopmletni kretyni na tej hulajnodze. Jechali jak pociskiem. Na foto widać, że w chwili kiedy kierowca wjeżdża na przejście to te pedały na hulajnodze jeszcze nie zjechały z chodnika na przejście. Jednym zdaniem. Bardzo im kurwa dobrze.
Dokładnie tak, a mało tego zdjęcie poniżej przedstawia udokumentowany fakt, że chmury ułożyły się w kształt wietrznego kutasa co daje jasny przekaz, że chuj nas to interesuje.
Niestety po pierwsze debile jadą we dwóch na hulajnodze co jest zabronione a na dodatek na samo oko z szybkością o wiele szybszą od zwykłego przechodnia a po trzecie nie zachowali ostrożności przejeżdżając przez przejście dla pieszych!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów