📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i dobrze im tak. Jebane hulaj-chuje
coś szubka ta hulajnoga chyba troszkę podkręcona, i dodatkowo we dwóch na jednej hulajnodze, nie ładnie
Lekarze w szpitalach mówią, że to prawdziwa plaga. Mnóstwo rozjebanych gówniaków na elektrycznych hulajnogach.
Ale ci to kurwa wyjebali znakomicie
Ale ci to kurwa wyjebali znakomicie
Dawajcie chodnikowe manekiny z komentarzami w stylu, wina kierowcy passata. Przecież to byli kopmletni kretyni na tej hulajnodze. Jechali jak pociskiem. Na foto widać, że w chwili kiedy kierowca wjeżdża na przejście to te pedały na hulajnodze jeszcze nie zjechały z chodnika na przejście. Jednym zdaniem. Bardzo im kurwa dobrze.
Dobrze im tak! Jak widzę tych pajaców na hulajnogach to czasami sam mam ochotę w nich wjechać
Na te kurwy z hujajnogami to trzeba uważać, nie patrzą, wpierdalają się na drogę też.
I wina hulajnogi. Po1 na pewno nie jechała 25 po drugie to ona uderzyła w samochód a nie samochód w nią
Mam nadzieję że gość pobiegł po jakiegoś kija żeby dobić tego połamanego bezmózga
Tak tylko pytam. Przepisy wszędzie inaczej. Czy jak jest wysepka to przejscie nie jest traktowane jako dwuczęściowe? Jak tak to jeszcze wiekszy minus dla hulaj pizdo nogi.
Cycu320 napisał/a:
Czy jak jest wysepka to przejscie nie jest traktowane jako dwuczęściowe?
Tak, klasyczne przejście dwuetapowe.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Dawajcie chodnikowe manekiny z komentarzami w stylu, wina kierowcy passata. Przecież to byli kopmletni kretyni na tej hulajnodze. Jechali jak pociskiem. Na foto widać, że w chwili kiedy kierowca wjeżdża na przejście to te pedały na hulajnodze jeszcze nie zjechały z chodnika na przejście. Jednym zdaniem. Bardzo im kurwa dobrze.
Przeczytąłem wszystkie komentarze, nikt nawet nie próbował bronić hulajcwelów.
A czemu chulajnoga zapierdalała? Bo bez przerwy pierdoli się w mediach o "ochronie" słabszych uczestników ruchu, ze piesi czy tam cykliści mają się czuć bezpiecznie na przejściu, a obowiązkiem kierowcy jest zawsze być uważnym. No, i poczuli się bezpiecznie. Zjebane przepisy, zjebane media.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów