📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"hits you when you're down"
no koleś na hulajnodze się sam zakwalifikował....
no koleś na hulajnodze się sam zakwalifikował....
No i huj, no i cześć....
Bardzo upośledzony schemat myślowy w opisie filmiku
trytodie napisał/a:
Bardzo upośledzony schemat myślowy w opisie filmiku
zaczerpnięty z życia autora...
Ale tą piosenkę to po co wyłączał? Klimacik był przynajmniej odpowiedni XD
A bo te kurwy na hujajnodze pchają się na drogę, jakby chodnika nie było.
No i dobrze bo przejechał na czerwonym dla pieszych zielonym dla kierowcy widać u góry światła na filmiku.
Myśli sobie taki ciulikże jak jest dorosły i pcha się zabawką na ulice to może jeździ byle gdzie i nie stosować się do przepisów.
Co do samej hulajnogi powinny też mieć światła jak rowerzyści i coś odblaskowego na sobie aby dało sie go zobaczyć z daleka a nie kurwa z dupy sie pojawił kierowcy pod koła to jeszcze na czerwonym dla pieszych wyjechał....
Bardzo dobrze mu tak.. Baaardzoooo dobrze
Myśli sobie taki ciulikże jak jest dorosły i pcha się zabawką na ulice to może jeździ byle gdzie i nie stosować się do przepisów.
Co do samej hulajnogi powinny też mieć światła jak rowerzyści i coś odblaskowego na sobie aby dało sie go zobaczyć z daleka a nie kurwa z dupy sie pojawił kierowcy pod koła to jeszcze na czerwonym dla pieszych wyjechał....
Bardzo dobrze mu tak.. Baaardzoooo dobrze
Sam jestem użytkownikiem hulajnogi, od 2 lat (od początku) nie zaliczyłem gleby, co prawda nabite tylko 2k kilometrów ale zawsze cieszy oglądanie jak się debile wywracają na HULAJODZE xD
i każda kurwa na jeżdżąca hulajnogą po ulicy powinna tak właśnie kończyć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów