Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdzieś ostatnio widziałem filmik, jak w Polsce na elektrycznej hulajnodze jechał 90km/h na drodze publicznej równo z samochodami. Ja bym to nazwał brak mózgu a nie brak jąder. Niech się łamią, zabijają, ale wcześniej wprowadzić im obowiązkowe OC, żeby można było z czego ściągać za ewentualne szkody.
Mnie dziwi, że nie ma obowiązkowego OC na WSZYSTKO co jeździ po drodze.
Ile kosztuje OC na rower elektryczny? Standardowe ubezpieczenie OC to koszt rzędu 30-80 złotych rocznie. Takie polisy mają jednak ograniczony zakres ochrony i raczej krótki czas obowiązywania. W cenie 100-150 złotych rocznie można już zaś spodziewać się całkiem dobrej ochrony z dodatkowymi pakietami.
Nikt mi kurwa z pedelarzy/hulajpizd nie powie, że ~ 5-10zł/miesiąc to zbyt wysoki wydatek na ubezpieczenie.
Dojebać każdemu jakąś tabliczkę rejestracyjną i chuj.
W sekundę nagle wszyscy będą przepisy znać.
Ja mam trzy, dwie zapierdalają, a trzecia jest zapasowa. Pozdrawiam pizdy w autach stojące codziennie w korku. Ja otwieram w domu piwko, a wy dalej stoicie
Przestań się bawić zabawkami dla dzieci Kup sobie skuter albo motocykl w korkach nie będziesz stał i będziesz w domu jeszcze szybciej a do tego nie wyglądał jak dziecko na swojej zabawce
Takiego upokorzenia nie zniesie nikt...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów