Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Często jeżdżę na hulajnodze miejskiej ale.. nie wpierdalam się przed auta, ustępuję pierwszeństwa czy to autom na ulicy czy to ludziom na chodniku, i prawie zawsze przeprowadzam hulajnogę przez ulicę - trochę taki instynkt samozachowawczy
I żyjesz - i dokładnie o to chodzi żeby samemu o siebie dbać i zachowywać się ostrożnie a nie jak na powyższym video
Ostatnio jadąc autem wjechałem na rondo - małe wiejskie i jakaś kobieta w podeszłym wieku wjebała mi centralnie pod prąd i przed maskę i jeszcze jebana coś gadała bo miałem okno otwarte - zrobiłem kółko i za nią pojechałem to jak zapytałem co to miało być to tylko usłyszałem "dobra jedź pan" "jedź"
i tak myślę jak coś takiego dożyło tych 65-70lat na oko ...
Zapomniałem dodać że jechała na rowerze
I żyjesz - i dokładnie o to chodzi żeby samemu o siebie dbać i zachowywać się ostrożnie a nie jak na powyższym video
Ostatnio jadąc autem wjechałem na rondo - małe wiejskie i jakaś kobieta w podeszłym wieku wjebała mi centralnie pod prąd i przed maskę i jeszcze jebana coś gadała bo miałem okno otwarte - zrobiłem kółko i za nią pojechałem to jak zapytałem co to miało być to tylko usłyszałem "dobra jedź pan" "jedź"
i tak myślę jak coś takiego dożyło tych 65-70lat na oko ...
Zapomniałem dodać że jechała na rowerze
Może liczyła, że zakończysz jej mękę na tym łez padole szybko i skutecznie, a ty nie spełniłeś jej oczekiwań?
Może liczyła, że zakończysz jej mękę na tym łez padole szybko i skutecznie, a ty nie spełniłeś jej oczekiwań?
Trup za naprawę samochodu mi nie odda - choć nie powiem drugi raz by korciło
Często jeżdżę na hulajnodze miejskiej ale.. nie wpierdalam się przed auta, ustępuję pierwszeństwa czy to autom na ulicy czy to ludziom na chodniku, i prawie zawsze przeprowadzam hulajnogę przez ulicę - trochę taki instynkt samozachowawczy
Na czym jeździsz ? Kurwa na hulajnodze ostatnio jeździłem jak miałem 7 lat chłopie !!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów