Typowy manewr hulajseksualisty.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech sobie powiesi ten znak nad łóżkiem,być może szpitalnym-na którym pieszy idzie nie jedzie!Po takim upadku-wstał,ale:Może mieć pękniętą wątrobę,śledzionę.Krwawienie wewnętrzne,którego skutków jeszcze nie czuje.Znajomego na rowerze tak ktoś potrącił;wstał,wsiadł na rower,przyjechał do domu,położył się i we śnie zmarł!Obrażenia wewnętrzne!
Na początku byłem nawet neutralnie nastawiony do wprowadzenia tego syfu do miast ale obecnie jak widzę jakiegoś hulajseksualiste wpierdalającego się na pałę na pasy lub robiącego slalom między ludźmi na chodniku to mu życzę rozjebania mordy o najbliższy krawężnik.
to nie jest prędkość pieszego,
to nie jest prędkość rowerzysty,
to jest prędkość przygłupa bez kasku który w końcu dokona samoutylizacji ku uciesze tego świata
to nie jest prędkość rowerzysty,
to jest prędkość przygłupa bez kasku który w końcu dokona samoutylizacji ku uciesze tego świata
Bardzo kurwie dobrze. Jeszcze bym poprawił. Niech szmaciarz naprawia furę
Kierownik powinien wysiąść i mu jeszcze najebać po tym pustym saganie.
Koleś na hulajnodze powinien tutaj dostać mandaty, za przejazd po przejściu elektryczną hulajnogą oraz za wymuszenie pierwszeństwa na tym białym samochodzie, no i jeszcze zapłacić za naprawę samochodu.
Jeździłem hulajnoga ponad rok krzywy chodnik rozwalony dziura jeb gleba hulajnoga połamaną się złożyła dupa bolala przez dwa tygodnie... Oko rozjebane bo rogówka pękła tak zajebałem głowa przez parę min nietomny policja karetka wezwana tłum ludzi jak się ocknolem hulajnoga na plecy i spierdalac bo wyszłaby moja wina i mandat... 2 tyg w domu bo nie zdatny do pracy szkoda że nie byłem wtedy użytkownikiem sadistica bo zdjęcia by były i byłoby co oglądać hahaha jebać te hulajnogi to jest gówno... Dołączę jutro zdjęcie hulajnogi leży rozjebana jeszcze....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów