Każdy samochód powinien jeździć w warunkach do jakich go stworzono. Ruskie ciężarówki już były, teraz coś amerykańskiego. Jest błoto, jest zabawa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiara nie ogrania tego jaka w Off Road jest pompa. Bo Mało kto miał z tym kontakt.
ale hummer nie jest stworzony do błota, H1 jest raczej do piasków pustyni w Afganistanie, a nowsze do lansu i pokonywania krawężników w mieście
uwielbiam te samochody...
biedne młotki
H1 to jest prawdziwy hummer a nie to gówno H3 dla bogatych dresiarzów co niewiedzą co zrobić z kasą.
@up "dresiarzów"?
cyman9 pierodolisz głupot Hummer to legenda off road, inna sprawa że H3 został zaszufladkowany dla celebrytów
cyman9 pierodolisz głupot Hummer to legenda off road, inna sprawa że H3 został zaszufladkowany dla celebrytów
peersil napisał/a:
@up "dresiarzów"?
Jak by był legendą off road to było by ich duz o w różnych rajadach przeprawowych itp.
Prawdziwymi legendami off road jest Jepp Wrangler, Land Rover Defender, Range Rover.
&up
co najwyżej stary Range Rover... Z nowym stało się to samo, co z Hummerem - z wiekiem stał się pozerską cipą.
Ja tam jednak preferuję Defendera, czy też Patrola. TO jest dopiero pompa w terenie
co najwyżej stary Range Rover... Z nowym stało się to samo, co z Hummerem - z wiekiem stał się pozerską cipą.
Ja tam jednak preferuję Defendera, czy też Patrola. TO jest dopiero pompa w terenie
Patrol w serii to bardziej samochód "użytkowy". Nowe Range Rovery = H3 :/ Bez większych modów - tylko Defender nadaje się do hulania w terenie - nie ma to jak aluminiowa buda hehe. Moja 90tka (3drzwiowy) z 2000r kosztowała mnie prawie 40tyś zł ... ceni się cholerstwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów