📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Taa...
Pierdolicie. Prosty i śmieszący dowcip, nie trzeba marnować dłuższej chwili na czytanie i się rozczarowywać.
-a co na to pani domu?
-Claudia? Powiedziała to i owo, że ze mnie playboy
-Claudia? Powiedziała to i owo, że ze mnie playboy
Hahaha, dobre, przypomniały się szczeniackie lata jak zasłyszanymi tekstami z tej półki sypało się w sklepie, na ulicy, na podwórku... Dla dzisiejszych dzieci- na podwórku kiedyś kopało się w piłkę, wspinało na trzepak, maluchy bawiły się w piaskownicy, a rekordy prędkości biło na rowerach marki składak, kto bogatszy na BMX, a ci co byli już po komuni na góralu (z zakazem jakiejkolwiek innej przerzutki jak 3 lub 4
Kiedyś była taka gazeta z krzyżówkami, rebusami, kawałami i nazywała się "Karuzela".
- Dzień dobry, jest Karuzela?
- jest
- to 2 x na łańcuchową poproszę
badum tssss!!
- Dzień dobry, jest Karuzela?
- jest
- to 2 x na łańcuchową poproszę
badum tssss!!
a pan w kiosku na to:
- żona? nie wypowiada się w tej kwestii odkąd uciąłem jej język...
bachory uciekły z krzykiem, a pilot samolotu wstał i zaczął bić brawo
- żona? nie wypowiada się w tej kwestii odkąd uciąłem jej język...
bachory uciekły z krzykiem, a pilot samolotu wstał i zaczął bić brawo
- Na Żywo Gentelman wygląda jakby miał Top gear w spodniach.
- Tina łożniku
- Moje Życie na gorąco jest niczym Twój pupil W sieci. Uważam Rze, mając Fokus na to wszystko, patrząc na Gwiazdy, wkładając to między Fakty i Mity, karmiąc się tfu kiełbasą wyborczą, żyjac w Rzeczpospolitej, marząc by jechać po ojczyźnianych torach Super expressem, wezmę do ręki Nasz dziennik i będę jak ten Zły... w piękny dla Ciebie i Twój weekend wezmę do ręki CKMa i użyję swoich Militariów aby Murator miał robotę, kiedy rozpierdolę wszystkie Nieruchomości trzymających rękę na Pulsie ich Biznesu.
- Tina łożniku
- Moje Życie na gorąco jest niczym Twój pupil W sieci. Uważam Rze, mając Fokus na to wszystko, patrząc na Gwiazdy, wkładając to między Fakty i Mity, karmiąc się tfu kiełbasą wyborczą, żyjac w Rzeczpospolitej, marząc by jechać po ojczyźnianych torach Super expressem, wezmę do ręki Nasz dziennik i będę jak ten Zły... w piękny dla Ciebie i Twój weekend wezmę do ręki CKMa i użyję swoich Militariów aby Murator miał robotę, kiedy rozpierdolę wszystkie Nieruchomości trzymających rękę na Pulsie ich Biznesu.
@up Ale chujnia...
już widzę te hordy zabawnych inaczej żartownisiów i ich filmy na youtube...
Co to kurwa jest Zgrywusy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów