Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Smiechłem
Jaka pierdółka...moja nieżyjąca już sunia też takiego dzwona zaliczyła....uwielbiała biegać przy silnych wiatrach zwłaszcza jak jej w kuper wiało...kiedyś się rozpędziła leci...leci...leci...i akurat kot wylazł spomiędzy krzaków ona obróciła łebek w jego stronę i jak nie wykurwi w takiego konika na sprężynie na placu zabaw...było po 23-ciej wrzasku narobiła aż ludzie okna pootwierali żeby zobaczyć kogo mordują.
Smutna śmierć. Zapal ode mnie świeczkę dla suni obok tego konika na sprężynie. Niech spoczywa w pokoju [*]
Smutna śmierć. Zapal ode mnie świeczkę dla suni obok tego konika na sprężynie. Niech spoczywa w pokoju [*]
Dziękuję.. (sarkazm) ..ale pożyła jeszcze kilka lat...w sumie 16 ście(najdłużej z moich 8 psów,jednego kota i królika)chomików,myszy oraz ptasiorstwa i reszty nie zliczę)..aczkolwiek ostatni rok jak małe dziecko..w pieluszce.
Dziękuję.. (sarkazm) ..ale pożyła jeszcze kilka lat...w sumie 16 ście(najdłużej z moich 8 psów,jednego kota i królika)chomików,myszy oraz ptasiorstwa i reszty nie zliczę)..aczkolwiek ostatni rok jak małe dziecko..w pieluszce.
Masz piwo, wypij za swoje psy.
zawsze mówię ze psy są stuknięte
Na każdym komisariacie się takie znajdą wariacie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów