18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Hurricane
nowynick • 2018-02-09, 7:56
Brytole kręcą film o dywizjonie 303, może to i lepiej, że Anglicy się za to wzięli i nie robią tego Polacy

Aha, co dziwne jak na ostatnie produkcje w dywizjonie nie ulokowali żadnego murzyna
Zgłoś
Wiewór 2018-02-09, 11:08 2
@up kurwa bystry jesteś

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
100Burned 2018-02-09, 11:15 2
Abraxus napisał/a:

@up kurwa bystry jesteś

Ooo przyznałeś się w końcu. Ja ci piszę że jesteś pedziem a ty na to że jestem bystry, czyli że cie rozgryzłem. Przyznanie się jak w mordę strzelił.

Wiedziałem od początku.
Zgłoś
Wiewór 2018-02-09, 11:21 1
Edytuj posta jeszcze raz i dopisz jeszcze więcej rzeczy. Miej swoje 5 minut radości
Dopisywanie rzeczy do posta jest takie w chuj zabawne

-Ernest Hemingway

Zgłoś
100Burned 2018-02-09, 11:56 2
Abraxus napisał/a:

Edytuj posta jeszcze raz i dopisz jeszcze więcej rzeczy. Miej swoje 5 minut radości
Dopisywanie rzeczy do posta jest takie w chuj zabawne

Jaa? No co ty, nic nie edytowałem, nie kłam

Powinni też zrobić hollywoodzką produkcję o obronie Wizny, to byłby rozpierdol na dużym ekranie.
Zgłoś
t................x 2018-02-09, 12:03 1
nowynick napisał/a:

może to i lepiej, że Anglicy się za to wzięli i nie robią tego Polac

Ale są polscy aktorzy więc chuj z filmu będzie.
Zgłoś
Wiewór 2018-02-09, 12:18 1
100Burned napisał/a:

a do tego lubisz kurwy i chleb ze smalcem.

O nowy wpis.
Uwielbiam! Kto nie lubi kurew i chleba ze smalcem?

-Ernest Hemingway

Zgłoś
nowynick 2018-02-09, 12:23
100Burned napisał/a:

Powinni też zrobić hollywoodzką produkcję o obronie Wizny, to byłby rozpierdol na dużym ekranie.

A może frytki do tego? Dywizjon 303 był znany na całym świecie no i bronili Anglików. Wizna to mało znana i strategicznie niewiele wnosząca potyczka. Wiesz ile bitew w historii świata nie doczekało się ekranizacji? W tysiącach liczyć. Wizna mimo bohaterstwa obrońców pozostanie mało znanym epizodem (trochę szerzej znanym tylko dzięki Szwedom).
Zgłoś
100Burned 2018-02-09, 12:53 2
Abraxus napisał/a:

O nowy wpis.
Uwielbiam! Kto nie lubi kurew i chleba ze smalcem?

Noo...

...ja nie lubię.

nowynick napisał/a:

A może frytki do tego? Dywizjon 303 był znany na całym świecie no i bronili Anglików. Wizna to mało znana i strategicznie niewiele wnosząca potyczka. Wiesz ile bitew w historii świata nie doczekało się ekranizacji? W tysiącach liczyć. Wizna mimo bohaterstwa obrońców pozostanie mało znanym epizodem (trochę szerzej znanym tylko dzięki Szwedom).

No tak, ale zgodzisz się ze mną, że taki film byłby zajebisty. Akcja od początku do końca, 9 Kompania przy tym to byłby chuj.
Zgłoś
głest 2018-02-09, 13:49
nowynick napisał/a:

Aha, co dziwne jak na ostatnie produkcje w dywizjonie nie ulokowali żadnego murzyna

Nooo, gdyby tak się stało to Mel Gibson w kontynuacji "Pasji" musiałby obsadzić w roli Chrystusa co najmniej Denzela Washingtona
Zgłoś
TB303 2018-02-09, 14:18 1
zwierzak30 napisał/a:

ale mimo iż też nie pałam miłością do PIS-u, to wreszcie ktoś postanowił się postawić.

To się nazywa populizm
PiS to praktykuje, od kiedy zaczęły się wybory.
Zgłoś
głest 2018-02-09, 14:19 1
100Burned napisał/a:

nowynick napisał/a:

No tak, ale zgodzisz się ze mną, że taki film byłby zajebisty. Akcja od początku do końca, 9 Kompania przy tym to byłby chuj.

Chłopaki... z tego co mi wiadomo Ilona Łepkowska po zakończeniu prac nad 5 serią Matki Królów przystąpi do tworzenia scenariusza filmu pod roboczym tytułem "Polskie Termopile - obrona Wizny" - obsada, tzn. role kpt. Władysława Raginisa oraz gen. Heinza Guderiana jeszcze nie rozpatrywano. Podobno jest problem z tytułem, bo do rangi Polskich Termopil nasi historycy kreują kilka pomniejszych i większych bitew z naszej historii. PKN Orlen, PGNiG, PGE, PZU, PKO BP, Tauron, Enea, Lotos i KGHM już zrzuciły się na haracz dla Matki-Telewizji więc prezes Kurski zaciera łapki...
Zgłoś
100Burned 2018-02-09, 14:30 2
głest napisał/a:

Chłopaki... z tego co mi wiadomo Ilona Łepkowska po zakończeniu prac nad 5 serią Matki Królów przystąpi do tworzenia scenariusza filmu pod roboczym tytułem "Polskie Termopile - obrona Wizny" - obsada, tzn. role kpt. Władysława Raginisa oraz gen. Heinza Guderiana jeszcze nie rozpatrywano. Podobno jest problem z tytułem, bo do rangi Polskich Termopil nasi historycy kreują kilka pomniejszych i większych bitew z naszej historii. PKN Orlen, PGNiG, PGE, PZU, PKO BP, Tauron, Enea, Lotos i KGHM już zrzuciły się na haracz dla Matki-Telewizji więc prezes Kurski zaciera łapki...

Żeby tylko nie wyszło coś na wzór filmów sensacyjnych z zimbabwe albo innych republik łakamaka.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-02-09, 15:20 1
@głest chyba korony królów... matka królów to coś zupełnie innego i z lat 80'tych.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
głest 2018-02-09, 15:39
Mors_Nigra napisał/a:

@głest chyba korony królów... matka królów to coś zupełnie innego i z lat 80'tych.

100% racji Prawdopodobnie pojebało się w głowie w trakcie czytania artykułu o Gintrowskim (autor muzyki do filmu "matka Królów" oraz "Tato", to w kontekście innego tematu na sadolu dotyczącego uprawiania seksu w samochodzie przez wyrodną kurwę).

Efekt pisania dwóch komentarzy w tym samym czasie i za dużo kawy

Leci piwo
Zgłoś
-................- 2018-02-09, 17:49
Jeszcze niech zrobią film o Cyrku Skalskiego... To były dopiero latające wirachy. Pół Afryki Pn. przed nimi spierdalało w poszukiwaniu schronu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów