Aha, co dziwne jak na ostatnie produkcje w dywizjonie nie ulokowali żadnego murzyna
Aha, co dziwne jak na ostatnie produkcje w dywizjonie nie ulokowali żadnego murzyna
Ooo przyznałeś się w końcu. Ja ci piszę że jesteś pedziem a ty na to że jestem bystry, czyli że cie rozgryzłem. Przyznanie się jak w mordę strzelił.
Wiedziałem od początku.
Dopisywanie rzeczy do posta jest takie w chuj zabawne
Dopisywanie rzeczy do posta jest takie w chuj zabawne
Jaa? No co ty, nic nie edytowałem, nie kłam
Powinni też zrobić hollywoodzką produkcję o obronie Wizny, to byłby rozpierdol na dużym ekranie.
może to i lepiej, że Anglicy się za to wzięli i nie robią tego Polac
Ale są polscy aktorzy więc chuj z filmu będzie.
a do tego lubisz kurwy i chleb ze smalcem.
O nowy wpis.
Uwielbiam! Kto nie lubi kurew i chleba ze smalcem?
A może frytki do tego? Dywizjon 303 był znany na całym świecie no i bronili Anglików. Wizna to mało znana i strategicznie niewiele wnosząca potyczka. Wiesz ile bitew w historii świata nie doczekało się ekranizacji? W tysiącach liczyć. Wizna mimo bohaterstwa obrońców pozostanie mało znanym epizodem (trochę szerzej znanym tylko dzięki Szwedom).
O nowy wpis.
Uwielbiam! Kto nie lubi kurew i chleba ze smalcem?
Noo...
...ja nie lubię.
A może frytki do tego? Dywizjon 303 był znany na całym świecie no i bronili Anglików. Wizna to mało znana i strategicznie niewiele wnosząca potyczka. Wiesz ile bitew w historii świata nie doczekało się ekranizacji? W tysiącach liczyć. Wizna mimo bohaterstwa obrońców pozostanie mało znanym epizodem (trochę szerzej znanym tylko dzięki Szwedom).
No tak, ale zgodzisz się ze mną, że taki film byłby zajebisty. Akcja od początku do końca, 9 Kompania przy tym to byłby chuj.
Nooo, gdyby tak się stało to Mel Gibson w kontynuacji "Pasji" musiałby obsadzić w roli Chrystusa co najmniej Denzela Washingtona
ale mimo iż też nie pałam miłością do PIS-u, to wreszcie ktoś postanowił się postawić.
To się nazywa populizm
PiS to praktykuje, od kiedy zaczęły się wybory.
nowynick napisał/a:
No tak, ale zgodzisz się ze mną, że taki film byłby zajebisty. Akcja od początku do końca, 9 Kompania przy tym to byłby chuj.
Chłopaki... z tego co mi wiadomo Ilona Łepkowska po zakończeniu prac nad 5 serią Matki Królów przystąpi do tworzenia scenariusza filmu pod roboczym tytułem "Polskie Termopile - obrona Wizny" - obsada, tzn. role kpt. Władysława Raginisa oraz gen. Heinza Guderiana jeszcze nie rozpatrywano. Podobno jest problem z tytułem, bo do rangi Polskich Termopil nasi historycy kreują kilka pomniejszych i większych bitew z naszej historii. PKN Orlen, PGNiG, PGE, PZU, PKO BP, Tauron, Enea, Lotos i KGHM już zrzuciły się na haracz dla Matki-Telewizji więc prezes Kurski zaciera łapki...
Chłopaki... z tego co mi wiadomo Ilona Łepkowska po zakończeniu prac nad 5 serią Matki Królów przystąpi do tworzenia scenariusza filmu pod roboczym tytułem "Polskie Termopile - obrona Wizny" - obsada, tzn. role kpt. Władysława Raginisa oraz gen. Heinza Guderiana jeszcze nie rozpatrywano. Podobno jest problem z tytułem, bo do rangi Polskich Termopil nasi historycy kreują kilka pomniejszych i większych bitew z naszej historii. PKN Orlen, PGNiG, PGE, PZU, PKO BP, Tauron, Enea, Lotos i KGHM już zrzuciły się na haracz dla Matki-Telewizji więc prezes Kurski zaciera łapki...
Żeby tylko nie wyszło coś na wzór filmów sensacyjnych z zimbabwe albo innych republik łakamaka.
100% racji Prawdopodobnie pojebało się w głowie w trakcie czytania artykułu o Gintrowskim (autor muzyki do filmu "matka Królów" oraz "Tato", to w kontekście innego tematu na sadolu dotyczącego uprawiania seksu w samochodzie przez wyrodną kurwę).
Efekt pisania dwóch komentarzy w tym samym czasie i za dużo kawy
Leci piwo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów