📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Euroentuzjasta w akcji
Abraxus napisał/a:
Czego ci księża nie odpierdolą, żeby obmacać dziecko...
Tekst wyjęty z kontekstu, byleby tylko katolików wkurwić... Uwielbiam to
up TB303
phi ... i tak wiadomo, że dzieci macają głównie ateiści. Katolicy maja kodeks moralny, który im tego zabrania, a mimo to zdarza się, że macają. Łatwo wiec sobie wyobrazić, co musi się dziać u ateistów, którzy nie mają swojego ateistycznego kodeksu moralnego, nikt im tego nie zabrania i jak ich nikt nie złapie to hulaj dusza piekła nie ma
phi ... i tak wiadomo, że dzieci macają głównie ateiści. Katolicy maja kodeks moralny, który im tego zabrania, a mimo to zdarza się, że macają. Łatwo wiec sobie wyobrazić, co musi się dziać u ateistów, którzy nie mają swojego ateistycznego kodeksu moralnego, nikt im tego nie zabrania i jak ich nikt nie złapie to hulaj dusza piekła nie ma
@up, lmao, ktoś nie wieży w cwela w chmurkach więc nie ma żadnego poczucia moralności, dobra bajka. Jak Ciebie tylko pośmiertne konsekwencje kształtują i powstrzymują przed byciem zwierzęciem, to żaden z Ciebie "dobry człowiek". Jedynie oswojone, właśnie zwierzę.
skywalker75 napisał/a:
phi ... i tak wiadomo, że dzieci macają głównie ateiści.
Biorąc pod uwagę fakt, że zbrodnie katolików i księży się tuszuje i zamiata pod dywan, to masz rację.
skywalker75 napisał/a:
Katolicy maja kodeks moralny, który im tego zabrania, a mimo to zdarza się, że macają. Łatwo wiec sobie wyobrazić, co musi się dziać u ateistów, którzy nie mają swojego ateistycznego kodeksu moralnego
Jesteś taki ograniczony umysłowo, że potrzebujesz religii, wiary i jakichś kodeksów, by wiedzieć jak postępować, a jak nie? Ludzie myślący kierują się w postępowanie rozumem, czasem emocjami oraz wrodzoną empatią i wiedzą, że czynienie ludziom co im nie miłe, jest po prostu złe i niemoralne. Wbiję sobie nóż w brzuch i będzie mnie to bolało, więc ostatnie co mi przyjdzie do głowy to to, żebym komuś ten nóż wbił. Wiedzą, że kradnąc i postępując w jakikolwiek sposób niegodziwie, nie da się budować zdrowego społeczeństwa, cywilizacji i kontaktów międzyludzkich. W każdej grupie społecznej trafią się ludzie porządni i skurwysyny - w przypadku ludzi wierzących, jak i nie wierzących, więc religijność i wiara, nie mają tu nic do rzeczy.
skywalker75 napisał/a:
nikt im tego nie zabrania i jak ich nikt nie złapie to hulaj dusza piekła nie ma
Tego nawet nie ma co komentować, bo głupota tego stwierdzenia wybiją ponad skalę i osiągnęła apogeum.
Tyle mam do powiedzenia.
Do widzenia.
@up
he he, nie ma to jak powkurwiać "ateistów"
To nie ja panowie, to zwykła statystyka i logika za tym przemawia
he he, nie ma to jak powkurwiać "ateistów"
To nie ja panowie, to zwykła statystyka i logika za tym przemawia
skywalker75 napisał/a:
up TB303
A gdzie to takie durne ludzie jak ty mieszkają?
żonka nagrała więc tylko kwestia czasu, kiedy to wykorzysta
ale
napewno w odpowiednim momencie
ale
napewno w odpowiednim momencie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów