📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:27
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Posiedzi i se pomyśli co dla niej lepsze. I wróci do kuchni pomóc matce
konstrukcja ma potencjał na jeszcze lepszy materiał stad tez pewnie tak ustawiona kamera
ja ci dam husiu husiu!
niech się cieszy że za ten płot nie wypadła, blisko było. xD
niech się cieszy że za ten płot nie wypadła, blisko było. xD
Tak zwany skorpion
bercisko napisał/a:
Posiedzi i se pomyśli co dla niej lepsze. I wróci do kuchni pomóc matce
O ile nie posiedzi do końca życia
tigertm napisał/a:
konstrukcja ma potencjał na jeszcze lepszy materiał stad tez pewnie tak ustawiona kamera
Coś w tym jest... Z solidnych, osiedlowych huśtawek postawionych za komuny, nigdy nie spadłem. Można było się huśtać na siedząco, na stojąco, skakać w dal, ale spaść - nigdy. Nie znam nikogo, kto na takiej PRL-owskiej huśtawce, by sobie krzywdę zrobił.
WąsatyZbój napisał/a:
Coś w tym jest... Z solidnych, osiedlowych huśtawek postawionych za komuny, nigdy nie spadłem. Można było się huśtać na siedząco, na stojąco, skakać w dal, ale spaść - nigdy. Nie znam nikogo, kto na takiej PRL-owskiej huśtawce, by sobie krzywdę zrobił.
Chodzi Ci o całe stalowe huśtawki jednoosobowe ?? Ja na takiej huśtałem się na stojąco i ziomek rzucił mi piachem w oczy odruchowo puściłem się tych stalowych poręczy i jeblem głową o tą grubą rurę co to pod huśtawka była jako podest konstrukcji huśtawki hehe prócz paru szwów nic strasznego się nie stało
[ Dodano: 2024-12-24, 22:31 ]
No i jak nie było poprzeczki górnej to też se dzieciaki krzywdę nie raz robiły pragnąć zabawy a’la disneyland
[ Dodano: 2024-12-24, 22:52 ]
A co do skoków jak ktos Cię rozhuśtał najlepiej we dwójkę i w odpowiednim momencie szarpnął huśtawka przy twoim wyskoku to loty były przezajebiste nooo to była klasa hehe piękne wspomnienia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów