📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Vaderowi się miecz świetlny rozjebał.
Kurwa... z jakiego pieca? Do pieca to z tego miejsca jest z kilkaset metrów, kilkadziesiąt minut procesu hutniczego i prawie 1000 st C różnicy temperatury. Tu po prostu rozgrzany do czerwoności wlewek spadł z rolek za krystalizatorem na linii COS, bo zablokował się na maszynie do cięcia. Niebezpieczeństwa nie było więcej, niż przy siedzeniu kilka metrów od zwykłego pieca węglowego w domu, to i nikt nie spierdalał... Generalnie, może i widowiskowe, ale żaden hardkor. Wrażenia na bezpośrednich widzach raczej to nie zrobiło, bo dzieje tak się kilka razy na miesiąc...
UP, Dziękujemy że uratowałeś nas od niewiedzy. Twoje fachowe wytłumaczenie tego zjawiska pomogło nam zrozumieć co zaszło. Chwała Ci za to.
Nimazaco. Pytanie tylko, co to robi na sadisticu, bo sadyzmu w tym tyle, co w kelnerze tłukącym talerze albo malarzu rozlewającym farbę. Ot, niegroźny, w miarę częsty incydent przy pracy.
-szkoda że nie wziąłem telefonu
-prześlesz
-prześlesz mi, ta to ja zaraz przyniese...
-prześlesz
-prześlesz mi, ta to ja zaraz przyniese...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów