📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
cygański basen
idę na ju tbe po więcej
stary poczcziwy przechuj detektyw inwektyw
stary poczcziwy przechuj detektyw inwektyw
O kurde, to jest takie stare, że pierwszych odcinków słuchałem jeszcze przez Winampa, a odtwarzałem z płyty CD, bo na dysku 1,2GB było miejsce tylko na system, Quake'a, Heroes'ów i zdjęcia z gołymi babami. Dzisiaj Artur Pędzel ze Stowarzyszenia Lambda już by nie przeszedł.
Gowniana robota..
A gówno jak widać nie może wyjść z poczekalni
Jak w chałupie u abraxusa.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Ja pierdole jakie to jest stare! Wrzućcie jeszcze żarciki z "wywinięciem Orła" i "kupnem Beretty", a jak ktoś chce w ogóle złoty szpadel za najbardziej stary i popularny materiał, to Trzy Słowa do Ojca Prowadzącego.
Ehhh.
Ehhh.
ukraińca do sprzątania za 50 zł można nająć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów