Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2011-02-08, 17:23 ]
więcej niż 3. A jeśli w poście nie ma żadnego wyrazu to jedna
Wydaje mi się że powinno, być to jakoś dokładniej określone, np liczba emotikonek nie powinna przekraczać 10% wszystkich znaków.
Dlaczego mój poprzedni post nie został usunięty za niezgodność z tematem? Czy może wniósł on coś do tematu?
Czy te ostrzeżenia przepadają po jakimś czasie? Jeżeli tak to po jakim czasie mi się wyzeruje?
Czy to że dostałem 4 punkty wynika z proporcji do liczby emotikonek, (jeżeli tak tak, to od ile emotikonek to jeden punkt?), czy może to kwestia indywidualna?
Sz. P. Cthulhu
Wydaje mi się że powinno, być to jakoś dokładniej określone, np liczba emotikonek nie powinna przekraczać 10% wszystkich znaków.
Dlaczego mój poprzedni post nie został usunięty za niezgodność z tematem? Czy może wniósł on coś do tematu?
Czy te ostrzeżenia przepadają po jakimś czasie? Jeżeli tak to po jakim czasie mi się wyzeruje?
Czy to że dostałem 4 punkty wynika z proporcji do liczby emotikonek, (jeżeli tak tak, to od ile emotikonek to jeden punkt?), czy może to kwestia indywidualna?
Dostałeś warna to dostałeś, na chuj drążysz temat?
Sz. P. Cthulhu
Czytałeś kiedyś regulamin?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów