📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
A gdzie mcmt?
xtraludek napisał/a:
prawie jak Górniak...
Wiem, że sposób wykonania hymnu może budzić różne emocje, ale żeby zaraz tak obrażać kierowcę?!
Ryk tego silnika jest 100 razy bardziej chujowy, niż ryk silnika motoru żużlowego.
To nie silnik, to jest czysta moc ;]
Chciałem to teraz naprostować, ale jak już coś wydrapałeś od siebie to by było nie sprawiedliwe.
Miałem na myśli, że wokal jest nie wyraźny, melodii nie słychać i jest cHujowe.
Dziękuję za uwagę
Miałem na myśli, że wokal jest nie wyraźny, melodii nie słychać i jest cHujowe.
Dziękuję za uwagę
Kurwa, to jest pasja... Dla prawdziwego kibica F1 to bylo piękne. . . Świetny fillm. . . Robert!!! Jestem z Tobą!!!
A dlaczego dla prawdziwego kibica ja jakos nie kocham tego sportu a mi sie podobalo, a porownanie do Górniak....no sorry
@owek
nie masz sie juz do czego przypierdolic? pierdolisz jak typowa baba
nie masz sie juz do czego przypierdolic? pierdolisz jak typowa baba
nie wiem , ale co to za debil tam "śpiewa" (drze ryja) , Tak troche do hymnu narodowego nie wypada .
fajna impreza(a raczej pomysł) tylko organizacja fatalna w chuuuuj kto był ten wie..
loras napisał/a:
a Ty jesteś pedałem powożącym sie golfem w dieslu, jak można porównać jedną z równiej pracujących jednostek przy tej mocy do pyrkającego 2tRyk tego silnika jest 100 razy bardziej chujowy, niż ryk silnika motoru żużlowego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów