📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jeżeli wyjdziemy z grupy to będzie sukces
hymn powinni śpiewać sami kibice !!!!!!!!!!!! bo ten chórek zagłuszał wszystko i nie było takiego efektu
o ja pierdole, mistrzostwo, już w piątej sekundzie miałem gęsią skórkę tak trzymać!
tacy wielcy kibice a hymnu nie znają.... porażka . Jeszcze Polska nie zginęła KIEDY !!!! nie Póki !!!!! Wstyd !!!!!!!!!!!!!!
a 11 listopada przyjdzie 1/3
Surkan napisał/a:
tacy wielcy kibice a hymnu nie znają.... porażka . Jeszcze Polska nie zginęła KIEDY !!!! nie Póki !!!!! Wstyd !!!!!!!!!!!!!!
Dobrze, że Ty znasz.
Heh, byłem tam. Jeszcze tylko chciałbym zobaczyć jak wyszła fala w przerwie meczu
Aż serce rośnie, chciałbym to samo zobaczyć 11 listopada
Wszystko pięknie, ale moim zdaniem podczas śpiewania hymnu powinni stać na baczność a nie z telefonami w łapach... Ale to tylko moje zdanie...
Kamillot napisał/a:
Dobrze, że Ty znasz.
Heh, byłem tam. Jeszcze tylko chciałbym zobaczyć jak wyszła fala w przerwie meczu
Dobrze to by było jakby znali wszyscy anie pseudo patrioci co na Oiro 2012 wytatuowali by sobie flagę na penisie żeby tylko potwierdzić fakt że są kibicami a 11 listopada nawet nie wiedzą co to za święto.
Uwielbiam patrzeć jak pokazują zjednoczony naród, na co dzień cały naród skłócony a w takich chwilach jesteśmy zjednoczeni.Szkoda że tak rzadko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów