Teraz będzie wysyp filmów z wczorajszej gali, ale to wykonanie chyba jak najbardziej nadaje się na ten portal.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
co za qrwa zenada, masło powinien mu przypierdolic za to
edyta lepiej by to spierdoliła
mina grubaska z 0,58 sekundy bezcenna chyba mu zal tego gościa co śpiewa
Mateusz Krautwurst wykonawca tegoż gniota, powinien chyba pozostać przy studiach tylko na wydziale jazzu, zapominając o muzyce rozrywkowej. Po tym ,,cudownym'' występie może mieć problem z zaliczeniem. Chłopak powinien z Edzią Górniak stworzyć duet.
śpiewać każdy może troche lepiej lub troche gorzej
@emerica666 jak to oglądałem odrazu mi się miszcz Frank Drebin przed oczami pojawił ...
dokładnie to samo skojarzenie miałem, tylko że Drebin zrobił to lepiej ...@emerica666 jak to oglądałem odrazu mi się miszcz Frank Drebin przed oczami pojawił ...
kurwa... dobrze komentator powiedzial po tym wystepie... ze lepiej by było jakby po prostu odtwarzali hymny. Mateusz K pewnie po tym wystepie przez najblizsze dni latwego zycia mial nie bedzie i dobrze... bo kurwa mogl sie pajac nauczyc tego co ma spiewac.... poracha na calej linii.
W przeciwieństwie do większości ciermięg na tym ringu Butterbean wyszedł do niezłego kawałka Lynyrdów to co musieli zrobić organizatorzy? Wyrównać poziom do gównianego rapu, czy braciszka Pudziana.
Biada ci, narodzie grzeszny,
ludu obciążony nieprawością,
plemię zbójeckie, dzieci wyrodne!
Iz 1, 3-4
Iz 1, 3-4
@up gówniany? kogo masz na myśli? bo chyba nie "Pokój z Widokiem na Wojnę"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów