📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sorry ale jak dla mnie nie ma w tym nic patriotycznego. Banda gówniarek drze gęby zamiast z szacunkiem, stać prosto i ładnie odśpiewać hymn. One się kiwają bujają i śmieją, uważając że są zabawne.
Mazur1337 napisał/a:
Sorry ale jak dla mnie nie ma w tym nic patriotycznego. Banda gówniarek drze gęby zamiast z szacunkiem, stać prosto i ładnie odśpiewać hymn. One się kiwają bujają i śmieją, uważając że są zabawne.
Bo chuja się znasz.
Piwo za patriotyczny akcent!
Bo to Wolska właśnie...
nynek345 napisał/a:
Dla mnie trochę sadystycznie, bo przez cały filmik zastanawiałem się czy pierwszy zawodnik od prawej to facet czy laska. Co do hymnu, szacuneczek panie prezesie!
Jeszcze jeden taki osobnik był z niewiadomym DNA, aleeee potencjał u 3 odnotowałem
Ja pierdole. Dziewczynki wygrały i sie cieszą, a jebane cwele na forum jakieś pretensje mają. Nie podoba się to wracajcie do swoich niedojjeebanych rodzin
Z hymnu Polskiego to znam tylko "Jeszcze Polska nie zginęła". Dziadek się wkurzał jak mnie i brata próbował uczyć. Mój Tata pokazywał mi artykuł, że 53% polaków nie potrafi zaśpiewać drugiej zwrotki hymnu polskiego
Ja to The Star-Spangled Banner to zaśpiewam 4 zwrotki
Ja to The Star-Spangled Banner to zaśpiewam 4 zwrotki
@up, A zaśpiewasz całe Nibelungenlied?
A co do "Mazurka Dąbrowskiego" to dzisiaj śpiewa się ugrzecznioną wersję żeby szwabów nie urazić i żeby przemocy nie było za dużo ani żalu za krzywdy nam- Polakom wyrządzone bo nam nie wolno mieć o nic żalu.
Jeszcze Polska nie umarła,
kiedy my żyjemy.
Co nam obca moc wydarła,
szablą odbijemy.
Marsz, marsz, Dąbrowski
do Polski z ziemi włoski
za Twoim przewodem
złączem się z narodem.
Jak Czarniecki do Poznania
wracał się przez morze
dla ojczyzny ratowania
po szwedzkim rozbiorze.
Marsz, marsz, Dąbrowski...
Przejdziem Wisłę przejdziem Wartę
będziem Polakami
dał nam przykład Bonaparte
jak zwyciężać mamy.
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
Już tam ojciec do swej Basi
mówi zapłakany:
"słuchaj jeno, pono nasi
biją w tarabany."
Na to wszystkich jedne głosy:
"Dosyć tej niewoli
mamy Racławickie Kosy,
Kościuszkę, Bóg pozwoli."
A tak poza tym to moim zdaniem hymnem powinna być "Rota".
A co do "Mazurka Dąbrowskiego" to dzisiaj śpiewa się ugrzecznioną wersję żeby szwabów nie urazić i żeby przemocy nie było za dużo ani żalu za krzywdy nam- Polakom wyrządzone bo nam nie wolno mieć o nic żalu.
Jeszcze Polska nie umarła,
kiedy my żyjemy.
Co nam obca moc wydarła,
szablą odbijemy.
Marsz, marsz, Dąbrowski
do Polski z ziemi włoski
za Twoim przewodem
złączem się z narodem.
Jak Czarniecki do Poznania
wracał się przez morze
dla ojczyzny ratowania
po szwedzkim rozbiorze.
Przejdziem Wisłę przejdziem Wartę
będziem Polakami
dał nam przykład Bonaparte
jak zwyciężać mamy.
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
Już tam ojciec do swej Basi
mówi zapłakany:
"słuchaj jeno, pono nasi
biją w tarabany."
Na to wszystkich jedne głosy:
"Dosyć tej niewoli
mamy Racławickie Kosy,
Kościuszkę, Bóg pozwoli."
portal patriotow z orlem na lbie i mozgiem jak orzeszek? czy kwejk/ czy co to robi na tym portalu
ProVVe napisał/a:
Jeszcze jeden taki osobnik był z niewiadomym DNA, aleeee potencjał u 3 odnotowałem
Ja już taki wybredny nie jestem, wykopciłbym 9 - 10 z nich. Ważne że są młode, opierdolić tylko karcherem i ...
krasnal_hałabała napisał/a:
Też tak uważam bo to piękna pieśń i mocny tekst, w porównaniu z nim mazurek wypada bezpłciowo.
Tyle że tam również jest zwrotka "o niemcu plującym w twarz".
W tych zjebanych lewicową ideologią absurdalnych czasach takie wykonanie hymnu najzwyczajniej raduje moje serce. Brawo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów