📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@UP
Nie wiem czy mają, czy nie, ale ja im za to bardzo dziękuję.
Nie wiem czy mają, czy nie, ale ja im za to bardzo dziękuję.
w lepszym momencie to te drzwi nie mogły się otworzyć. To tak piękne, że jak ustawione.
oni to chyba kurwa planują
Piwo za tytuł nuty.
@Sciur
Ruscy nie maja obowiązku posiadania kamerki ale jeżeli taka maja to ubezpieczenie jest dużo tańsze dlatego też kupują kamerki a my mamy co podziwiać
Ruscy nie maja obowiązku posiadania kamerki ale jeżeli taka maja to ubezpieczenie jest dużo tańsze dlatego też kupują kamerki a my mamy co podziwiać
@up, nie pierdol. Zasłyszałeś i rozsiewasz. Nie mają zniżek z racji posiadania kamery. Chodzi o szybsze albo w ogóle o udowodnienie winy. Tak jak w Polsce, jest ogromna różnica w składce AC a OC. Więc większość, tak jak w Polsce, posiada tylko OC. No i tutaj liczy się kto, w razie wypadku/stłuczki zawinił. Wytłumaczenie fenomenu kamer nietrudno znaleźć. W tamtejszej krainie, gdzie czasami faktycznie panuje dzicz biurokratyczno-korupcyjna taki dowód staje się kluczowy. Jak poszukasz to znajdziesz film z kolesiem, który idzie do urzędu i sprawdza składki ubezpieczeń AC i OC. Koniec końców, wychodzi na to, że interesem życia jest wykupienie tylko OC i kamery niż AC. Trudno komukolwiek kłócić się z twardymi, jak psie gówno po pedigree pal dowodami. Ale tego filmu nie chce mi się szukać. Za to pierwszy z brzegu. Proszę. (Meteor gratis).
http://www.youtube.com/watch?v=obPXKVS9DYU
http://www.youtube.com/watch?v=obPXKVS9DYU
@up
Dzięki za meteora zajebisty był ale nie ważne, sorki masz racje znalazłem film i tak naprawdę dalej chodzi o ubezpieczenie bo AC jest 10x droższe od obowiązkowego OC tylko, że te kamery bronią ich i pomagają w razie jakiejś kolizji rozstrzygnąć winę wiem błagam o przebaczenie źle się dowiedziałem i chciałem wprowadzić w błąd. I tak jestem za obowiązkowym montowaniem takich kamer w autach i motocyklach sam jezdże samochodem osobowym, ciężarowym i motocyklem, więc myślę, że każdy kto miał zdarzenie drogowe nie ze swojej winy i musiał się godzinę tłumaczyć policji poprze mnie w 100%.
Dzięki za meteora zajebisty był ale nie ważne, sorki masz racje znalazłem film i tak naprawdę dalej chodzi o ubezpieczenie bo AC jest 10x droższe od obowiązkowego OC tylko, że te kamery bronią ich i pomagają w razie jakiejś kolizji rozstrzygnąć winę wiem błagam o przebaczenie źle się dowiedziałem i chciałem wprowadzić w błąd. I tak jestem za obowiązkowym montowaniem takich kamer w autach i motocyklach sam jezdże samochodem osobowym, ciężarowym i motocyklem, więc myślę, że każdy kto miał zdarzenie drogowe nie ze swojej winy i musiał się godzinę tłumaczyć policji poprze mnie w 100%.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów