Znajdź swoje miejsce na wysokości:)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
piwo za końcówke bez zabezpieczeń
Choć raz w życiu chciałbym dokonać tego co oni niby mam 19 lat dopiero, ale czuję że to się raczej nie ziści, przynajmniej dopóki będę mieszkał i pracował w Polsce ale wciąż wierzyć mam prawo
Choć raz w życiu chciałbym dokonać tego co oni niby mam 19 lat dopiero, ale czuję że to się raczej nie ziści, przynajmniej dopóki będę mieszkał i pracował w Polsce ale wciąż wierzyć mam prawo
Polecam film dokumentalny o tym kolesiu(Philippe Petit-Człowiek na linie)
Przy uprawianiu takich sportów musiał bym ogarnąć samoczynne wypróżnianie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów