📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przynajmniej umarł robiąc to co kocha. Wina pracodawcy bo hełmu nie dostał. Dobry protokół i Rodzina ustawiona za odszkodowanie. ZUS u bobrów działa jak Austriacka służba zdrowia wiec mogę zjeść śniadanie ze spokojem ducha.
Tak to jest kiedy robota ciebie przytłacza.
To jest w końcu coś ciekawego, prawdziwy sadol ✌️
Brak szelek, okularów, kasku i butów ochronnych. BeHaPizda nadzorujący ma przejebane!
Darwina odebrał przed końcem sezonu
baronturbina napisał/a:
Przynajmniej umarł robiąc to co kocha. Wina pracodawcy bo hełmu nie dostał. Dobry protokół i Rodzina ustawiona za odszkodowanie. ZUS u bobrów działa jak Austriacka służba zdrowia wiec mogę zjeść śniadanie ze spokojem ducha.
Myślisz, że kocha swoją pracę? A jako samozatrudniony powinien się zatroszczyć o ubiór roboczy i szkolenie BHP.
baronturbina napisał/a:
Nic z tego, był pod wpływem soku z brzozy
O kurwa bober ........... on gryzie ..................... hmmmmm w sumie ten juz przestał ..............
Ameby jebane, nie widzicie ze piłą to było przecięte a jak się sam bóbr tam znalazł to chuj wie.
Radsey napisał/a:
Ameby j***ne, nie widzicie ze piłą to było przecięte a jak się sam bóbr tam znalazł to ch*j wie.
kartoflu z miasta idź na mokradła i inne tereny gdzie żyją- to zobaczysz że tak idealnie opierniczają.
Piłą tss a wióry na dole to dosypali z worka z korą może co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów