📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O świnia. Człowiek takiemu daje ze szczerego serca... czy nie ma już na tym świecie żadnych świętości?
miałem taką akcje ale na wino zbierał po 15 minutach z bułką go widziałem ... :/
A jak jakiś żul; zbiera na chleb to z winem wyjdzie.
W minione wakacje widziałem na promenadzie w Kołobrzegu jak grupka nastolatków położyła czapkę na chodniku i kartkę z napisem: "Zbieramy na imprezę". Jak wracałem po 10 minutach to czapka pełna Liczy się szczerość
bez jaj, ale "zbieram na jabola" jest najlepsze. jak kiedyś do biletu mi brakowało na pociąg to tylko w ten sposób dało się coś nazbierać
hhehehehe nie próbowałam nigdy czegoś takiego, ale widzę, ze cieszy się taki sposób dość dużą popularnością
Wilczex napisał/a:
hhehehehe nie próbowałam nigdy czegoś takiego, ale widzę
Bo Wy kobiety nie musicie żebrać
Bóg napisał/a:
Bo Wy kobiety
Napisał mistrz wyrywania z kontekstu i edycji.
Co do tematu, w takiej sytuacji zawsze wspomagam.
A mnie wkurwia jak idę deptakiem i się taki menel przyczepi i nie wystarczy mu powiedzieć 'NIE' tylko dalej idzie za tobą i męczy dupę. Albo inny kretyn, który rozdaje jakieś obrazki, a jak weźmiesz i spierdalasz, to woła za tobą piątaka i nie chce obrazka z powrotem. A już najbardziej mnie wkurwiają takie brudasy, które krążą grupkami z najebanymi pannami, jebią gównem, mają brudne włosy i nieogolone twarze i sępią na tanie wino. Kurwa, za robotę się wziąć a nie sępić od innych!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów