18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:33
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:53
🔥 Elektryka prąd nie tyka - teraz popularne
TT4 2016-04-15, 23:33
aaaa krwiaki dwa.... sino-czarne obydwa...

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
nerusss 2016-04-15, 23:38 6
Jak to obejrzałem to nie wiem czemu ale przypomniał mi się ~Pener, co się z nim dzieje, czemu nie ma go od prawie roku. Swoją drogą, bongmana i penera nie ma na sadolu od ponad roku a dalej codziennie dostają jakieś piwo lub kilka to jest sława
Zgłoś
Hoofner 2016-04-16, 0:48
to było zajebiste, trzeba mieć tą wyobraźnie żeby skakać na sztywną ramę
Zgłoś
Siljorfag 2016-04-16, 1:13
Ale chujowe...
Zgłoś
Noemi1998 2016-04-16, 1:32
dlaczego ta dziewczynka rzuca w Niego wodą ?

ale malutki hihihi :*:*
Zgłoś
Bishamoth 2016-04-16, 3:34
up bo jest pierdolnięta...
Zgłoś
mackowski 2016-04-16, 5:52
to nie woda to potion HP
Zgłoś
m................0 2016-04-16, 8:04 1
Kiedyś byłem świadkiem identycznego wypadku kumpel pomylił hamulce i tak właśnie wyjebał, Szczerze mówiąc sytuacja była tak dziwnie karykaturalna że zatkało mnie na kilka minut i nie wiedziałem czy dzwonić na pogotowie czy iść sobie do domu i olać nieprzytomnego kolegę. Na szczęście drugi świadek zachował zimną krew i wezwał karetkę. Poszkodowany przez miesiąc chodził z twarzą mumii, najlepsze jest to że w szpitalu lekarz powiedział gościowi z wielką łaską "po chuj go tu przywieźliście przecież nic mu nie jest".

Nie życzę nikomu takiej przygody na rowerku.

P.S. Oczywiście wszyscy byliśmy wtedy totalnie najebani hehe
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2016-04-16, 8:38
Co to jest, jakaś parada równości?
Zgłoś
m................0 2016-04-16, 8:59
nerusss napisał/a:

Jak to obejrzałem to nie wiem czemu ale przypomniał mi się ~Pener

A ten cały Pener to nie był jeden z tych modów co mu wszyscy użytkownicy lizali dupę?

Coś się mi kojarzy że napisał cokolwiek to i tak 100 piw zgarniał za posta. (no chyba że go z kimś pomyliłem)

Syndrom BongMana
Zgłoś
nerusss 2016-04-16, 9:22 1
@mitrus80 ta to był dobry wariat, było pełno kawałów o tym że jest w psychiatryku itd, nawet zrobił temat w którym sam sobie składał życzenia
sadistic.pl/penerkowe-pozdrowienia-vt43324,600.htm3483164
Zgłoś
Michal1592 2016-04-16, 9:40
darmowa i bardzo ekologiczna glebogryzarga
Zgłoś
jotpekos 2016-04-16, 9:51
10 za lądowanie
Zgłoś
disturbed666 2016-04-16, 13:30
czemu w tym jebanym plejerze nie mozna przesuwac po 1 sekundzie tylko po 3 i to jeszcze w najwazniejszym momencie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów