📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:53
🔥
Elektryka prąd nie tyka
- teraz popularne
aaaa krwiaki dwa.... sino-czarne obydwa...
Jak to obejrzałem to nie wiem czemu ale przypomniał mi się ~Pener, co się z nim dzieje, czemu nie ma go od prawie roku. Swoją drogą, bongmana i penera nie ma na sadolu od ponad roku a dalej codziennie dostają jakieś piwo lub kilka to jest sława
to było zajebiste, trzeba mieć tą wyobraźnie żeby skakać na sztywną ramę
dlaczego ta dziewczynka rzuca w Niego wodą ?
Kiedyś byłem świadkiem identycznego wypadku kumpel pomylił hamulce i tak właśnie wyjebał, Szczerze mówiąc sytuacja była tak dziwnie karykaturalna że zatkało mnie na kilka minut i nie wiedziałem czy dzwonić na pogotowie czy iść sobie do domu i olać nieprzytomnego kolegę. Na szczęście drugi świadek zachował zimną krew i wezwał karetkę. Poszkodowany przez miesiąc chodził z twarzą mumii, najlepsze jest to że w szpitalu lekarz powiedział gościowi z wielką łaską "po chuj go tu przywieźliście przecież nic mu nie jest".
Nie życzę nikomu takiej przygody na rowerku.
P.S. Oczywiście wszyscy byliśmy wtedy totalnie najebani hehe
Nie życzę nikomu takiej przygody na rowerku.
P.S. Oczywiście wszyscy byliśmy wtedy totalnie najebani hehe
Co to jest, jakaś parada równości?
nerusss napisał/a:
Jak to obejrzałem to nie wiem czemu ale przypomniał mi się ~Pener
A ten cały Pener to nie był jeden z tych modów co mu wszyscy użytkownicy lizali dupę?
Coś się mi kojarzy że napisał cokolwiek to i tak 100 piw zgarniał za posta. (no chyba że go z kimś pomyliłem)
Syndrom BongMana
@mitrus80 ta to był dobry wariat, było pełno kawałów o tym że jest w psychiatryku itd, nawet zrobił temat w którym sam sobie składał życzenia
sadistic.pl/penerkowe-pozdrowienia-vt43324,600.htm3483164
sadistic.pl/penerkowe-pozdrowienia-vt43324,600.htm3483164
darmowa i bardzo ekologiczna glebogryzarga
czemu w tym jebanym plejerze nie mozna przesuwac po 1 sekundzie tylko po 3 i to jeszcze w najwazniejszym momencie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów