W Wielkiej Brytanii mówią na to "rodzina królewska".
W Wielkiej Brytanii mówią na to "rodzina królewska".
Przepraszam za wszystkie moje posty. Z żadnym z nich się już nie utożsamiam.Co widać na przykładzie bliskiego wschodu gdzie póki panował zamordyzm i dyktatura to jakoś tam było w miarę normalnie. Weszła 'demokracja' i BUM!
Ponieważ demokracji nikt Ci nie może narzucić. Do zmiany ustroju musi dojrzeć same społeczeństwo. Każdy ustrój narzucony z zewnątrz wszędzie na świecie spotkałby się z oporem. Wszyscy chcieliby rządów twardej ręki, tylko nikt ej twardej ręki nie chciałby doświadczyć. Inaczej byś śpiewał, gdybyś miał zajebistą działeczkę w centrum wielkiego miasta, kasa z wynajmu kosmiczna, a taki Jarek by ci ją znacjonalizował i przekazał na cel np. kultu religijnego. A ty byś miał z tego taaaakiego chuja.
Ponieważ demokracji nikt Ci nie może narzucić. Do zmiany ustroju musi dojrzeć same społeczeństwo. Każdy ustrój narzucony z zewnątrz wszędzie na świecie spotkałby się z oporem. Wszyscy chcieliby rządów twardej ręki, tylko nikt ej twardej ręki nie chciałby doświadczyć. Inaczej byś śpiewał, gdybyś miał zajebistą działeczkę w centrum wielkiego miasta, kasa z wynajmu kosmiczna, a taki Jarek by ci ją znacjonalizował i przekazał na cel np. kultu religijnego. A ty byś miał z tego taaaakiego chuja.
A to daleko to tego mamy?
Tak poza tym chujowym sucharem i wielkimi brytami to uważam, że dobry dyktator jest lepszy od demokracji.
Co widać na przykładzie bliskiego wschodu gdzie póki panował zamordyzm i dyktatura to jakoś tam było w miarę normalnie. Weszła 'demokracja' i BUM!
No nie wierze... ty komentujesz, że to suchar ty ktory zatruwasz sadistica gównami z kwejka, a od niedawna też z pudelka.
No nie wierze... ty komentujesz, że to suchar ty ktory zatruwasz sadistica gównami z kwejka, a od niedawna też z pudelka.
Z kontem Vulture to jest taka sprawa że często pisze mądrze i piwko wyłapie za trafność spostrzeżeń i inteligencję by za chwile wrzucić jakieś totalne gówno albo dać komentarz na poziomie podwórkowej patologii.
I teraz widzę 2 możliwosci:
- albo na tym koncie działają 2 lub więcej osób
- albo Vulture ma rozdwojenie jaźni na zasadzie mr Jekyl dr Hyde (lub mądry głupi jak kto woli)
Z kontem Vulture to jest taka sprawa że często pisze mądrze i piwko wyłapie za trafność spostrzeżeń i inteligencję by za chwile wrzucić jakieś totalne gówno albo dać komentarz na poziomie podwórkowej patologii.
To taktyka antysemity, kiedyś spotykałem się z jedną antysemitką, wtedy dałbym sobie za nią rękę uciąć i wiesz co? I bym teraz kurwa nie miał ręki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów