Czarnoskóry chłopak pyta się białego chłopaka czy może on być rasistą tak bardzo jak to tylko możliwe. Po odmowie czarnoskóry zaatakował białego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolone smoluchy. W dupę sobie tę poprawność polityczną wsadźcie jebane żydolewackie zjeby.
Zwierzę.. Jebane pierdolone w dupę jego mać do odstrzelenia murzyńskie zwierzę..
ja tam nie mam nic do czarnych ale uważam że każdy powinien mieć przynajmniej jednego
Łapanie za włosy V
Uderzenie jakimś przedmiotem V
Cios z partyzanta V
Jawny rasizm. V
Wszystko się zgadza.To tylko atak dzikiej małpy.
Uderzenie jakimś przedmiotem V
Cios z partyzanta V
Jawny rasizm. V
Wszystko się zgadza.To tylko atak dzikiej małpy.
kontownik napisał/a:
ja tam nie mam nic do czarnych ale uważam że każdy powinien mieć przynajmniej jednego
Ale oni nie nadają się do roboty. Więc po co mi czarnuch? Żeby jeszcze mu żreć dawać?
A reszta "pizd" zamiast pomóc białemu chłopakowi to siedzą i się patrzą jak małpa napierdala białego człowieka
zbyszek67 napisał/a:
A reszta "pizd" zamiast pomóc białemu chłopakowi to siedzą i się patrzą jak małpa napierdala białego człowieka
A co mają robić? Dotkną czarnucha i będą musieli spłacać odszkodowanie - Hameryka!
a biały siedzi i się delektuje wpierdolem na własny ryj
Antoni79 napisał/a:
Ale oni nie nadają się do roboty. Więc po co mi czarnuch? Żeby jeszcze mu żreć dawać?
a nie chciałbyś zaraz po przebudzeniu dać kilka batów?
nie ma większych rasistów od czarnuchów
Czarna wychowawczyni klasy poprosiła tych dwoje uczniów by się pogodzili i podali sobie dłonie. Wszczęto postępowanie wobec białego ucznia by sprawdzić czy on, jego rodzice albo dziadkowie nie zrobili czegoś rasistowskiego w przeszłości, przejrzano ich portale społecznościowe i odnaleźli, że chłopak 3 lata temu napisał, że jego ulubionym koszykarzem w historii był John Stockton, a jego matka nie wzięła czynnego udziału w marszach BLM.
Czarny uczeń miał obrażenia dłoni więc dostał odszkodowanie, zrobiono też dla niego zbiórkę i wszyscy solidarnie wpłacili kasę, by nie czul się wyobcowany. Z powodów protestów niektórych uczniów, został także skierowany do rozmowy z psychologiem, psycholog Tyron Dindu Nuffin obejrzał film i pokazał mu jego błędu w wyprowadzaniu ciosów. Czarny dyrektor Jerome McNuggets wydal oświadczenie, że kategorycznie sprzeciwia się rasizmowi.
Po wypłynięciu filmu do internetu i pojawieniu się go na kilku portalach społecznościowych, wiele kont negatywnie komentujących zachowanie czarnego chłopaka, zostało zbanowanych, a portale zostały oflagowane przez google.
Czarny uczeń miał obrażenia dłoni więc dostał odszkodowanie, zrobiono też dla niego zbiórkę i wszyscy solidarnie wpłacili kasę, by nie czul się wyobcowany. Z powodów protestów niektórych uczniów, został także skierowany do rozmowy z psychologiem, psycholog Tyron Dindu Nuffin obejrzał film i pokazał mu jego błędu w wyprowadzaniu ciosów. Czarny dyrektor Jerome McNuggets wydal oświadczenie, że kategorycznie sprzeciwia się rasizmowi.
Po wypłynięciu filmu do internetu i pojawieniu się go na kilku portalach społecznościowych, wiele kont negatywnie komentujących zachowanie czarnego chłopaka, zostało zbanowanych, a portale zostały oflagowane przez google.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów