18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Radysh 2015-01-02, 0:24 1
Pies chciał się bawić i to nie podlega dyskusji.
A, że nie wiedział czym i co chwyta w zębiska
to inna sprawa.

Winny jest tylko i wyłącznie właściciel, ponieważ
do kurwa bólu w dupie hejterów, powtarzał będę.

Pies luzem na dworze = Minimum! Kaganiec na pysku.
Nie ważne czy duży piesław czy mały.

Oprócz tego, bezustanna opieka nad zwierzem przez
właściciela.
Zgłoś
Taz 2015-01-02, 0:25
Jak sie tak przeciągali po trawniku to przewijalem sobie i od razu muzyczka z benny hilla mi sie skojarzyła
Zgłoś
Ragar 2015-01-02, 1:16 2
@Radysh, najlepiej stosunek do dzieci wychowują one same jak jeszcze są szczeniakami. Sam wychowałem już sporo psów swoich w życiu i wiem doskonale, że właściciel to dupa. Twierdzę, że powinien dziecko odłożyć, chwycić za kark i poszarpać psa - tak jak matka karze swoje młode. Bicie psa nie ma sensu - on to traktuje jako objaw agresji i dominacji - potem będzie walczył z tobą o to... Żaden mój pies nie nosił kagańca, bo nie potrzebował - jedynie, co groziło to zalizanie dzieciaka na śmierć.
Zgłoś
XtravaganZa 2015-01-02, 1:17 1
Byłem przekonany, że pies weźmie małą na doggy-style
Za dużo Sadola się naoglądałem chyba.
Zgłoś
~Beny 2015-01-02, 1:27
spooner napisał/a:

No taaaak. Wiadomo było, że filmik z pieskiem w roli głównej wywoła taką gównoburzę.
Jedni kochają zwierzątka i wiedzą dokładnie co one mają na myśli, na pewno znają też ich plany na przyszłość, są humanitarmi dla zwierzątek, ale tych sadystów to by " pozabijali" ....
Z drugiej strony Ci "źli dla zwierząt" piszą o tym jakby bili zwierzaka na miejscu....
Oboje jesteście walnięci, wszyscy się tak "znają na rzeczy" , a chuj wie co by zrobili w takiej sytuacji, głupia dyskusja bez żadnego sensu...

Co do pierwszej części twojego wpisu, to poczytaj sobie co to jest behawiorystyka. Tłuku.

A co do drugiej części, to jesteś dokładnie tym o czym napisałeś, więc zamknij pysk i milcz jeżeli nie masz nic ciekawego do dodania na ww temat.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Stwórca 2015-01-02, 1:32
Kiedyś ktoś mi mówił że agresywnego psa trzeba jebnąć w nos, podobno odrazu zacznie spierdalać. Ktoś potwierdzi ?
Zgłoś
HalfGod 2015-01-02, 1:33
młody panicz się zesrał to chciał pomóc przebrać spodnie a mógł przez łeb ściągać
Zgłoś
helmutniemiec 2015-01-02, 1:52
Stwórca napisał/a:

Kiedyś ktoś mi mówił że agresywnego psa trzeba jebnąć w nos, podobno odrazu zacznie spierdalać. Ktoś potwierdzi ?

Pierdolniecie psa, z piesci lub kopniecie w nos spowoduje to, ze psa mozesz uspic. To juz nie jest pies. To jest ekstremalna technika w czasie obrony jesli cie piesiol zaatakauje. To tak jak bym obcial ci chuja w czasie twojej agresji i ataku, jak sie pozniej poczujesz bez chuja??? Pies nie pierdolnie sobie samoboja, ty napewno tak Wiec lepiej zeby sie uspil
Zgłoś
Psycholciu 2015-01-02, 2:04
jak kurwa co? slepi jestescie? dac medal i pelna miske do konca zycia. przeciez to nie jest białe dziecko(podajcie mnie do sądu za poczucie humoru które jest podłe i którego sie wstydze i nad nim nie panuje)(bo wiem, ze grasują to konfidenci lewacy, ktorzy lubia to robić
Zgłoś
x................x 2015-01-02, 6:13 1
kundla i właściciela do gazu, każdy kto puszcza psa samopas i mówi że nie gryzie i łagodny, do gazu, pies to pies zawsze może mu odjebać
Zgłoś
tomkararek 2015-01-02, 6:41
pewnie bachor pieskowi wsadzal paluchy w oczy i tarpal za uchoo w mila zemsta pieska na bachorze
Zgłoś
LORD_MAJOR_SDMF 2015-01-02, 15:12
pies do odstrzału...
Zgłoś
s................r 2015-01-02, 15:30
@benykuleczka84

Tłuku? Milcz? Zamknij pysk?
Hola hola księżniczko, chyba ci się coś pojebało.
Ja tobie radze poczytać o konstruktywnej krytyce i dobrym wychowaniu.
Swoją drogą to chciałem shejtować właśnie takie zachowanie jak twoje, kiedy w imieniu biednego pieska wyzywasz mnie na
poziomie neandertalczyka. Miałem coś ciekawego do powiedzenia to napisałem ten komentarz, obiektywnie wyraziłem swoje zdanie i spojrzałem na tą akcje bez ślepego i głupiego kierowania się emocjami. Przemyśl to jak się uspokoisz.
Zgłoś
k................z 2015-01-02, 15:59 1
pajace od kotów i tak nie zrozumieją
Zgłoś
Ryżyrydz 2015-01-02, 23:34
Kurwa przecież od razu widać, że to ciapate. PIWO DLA PSA !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem