📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Głupi właściciele psów zapominają o jednym małym szczególe, że pies to nic innego jak pies. Nie wiadomo co w tych jego zwojach siedzi i kiedy odpali, mimo że "fafik nawet nie warczał :O "
Głupi właściciele psów zapominają o jednym małym szczególe, że pies to nic innego jak pies. Nie wiadomo co w tych jego zwojach siedzi i kiedy odpali, mimo że "fafik nawet nie warczał :O "
Pies uznał to za zabawę... trzeba przyznać, że właściciel tępy jak chuj choć chuj wie kto nim jest na tym filmie. Kochający pies nigdy nie zrobi właścicielowi krzywdy ani żadnemu z domowników.. mój to nawet obcemu raczej krzywdy żadnej by nie zarobił. Ja w takiej sytuacji trzymając to dziecko i widząc, że piej nie gryzie dziecka bezpośrednio za ciało tylko szarpie za ubranie zostawił bym dziecko zajebał psowi pouczaka w pysk i "zabawa" by się skończyła.
Znalazłem opis co i jak się podziało...
Cytat:
A video of a 15 month old girl being attacked by a German Shepherd while playing with her 10-year-old brother in a public park in Ahmedabad was released Thursday.
Although the toddler sustained minor injuries, the 10-year-old boy managed to protect his sister from the worst of the canine's jaws as the dog’s owner was sitting in the area.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów