Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A jakby wyskoczyła sarna to też wina kierowcy?
Wina kierowcy.Jak by jechał wolniej to sarnę by zobaczył.
PS. Nie jestem pewien czy pieszemu nie dołożyli by jeszcze stworzenia zagrożenia życia
a pieszy za przejście w miejscu nie dozwolonym, dlatego spierdolił
Ja tam widzę przejście dla pieszych - oznakowanie poziome. Trochę wyeksploatowane ale jest , nie widać na filmiku znaków pionowych ale nawet ustawienie barierek wskazuje iż w tym miejscu jest działające przejście dla pieszych.
Jest jeszcze coś takiego jak wtargnięcie pieszego pod nadjeżdżający pojazd. Jedyny niewinny to kierowca pierwszego auta. Te łosie z tyłu jechały za blisko a kolejny łoś na nogach wjebał się pod jadące auta powodując niebezpieczna sytuację.
Siema ślepe cyrkle! Oczywiście, że przejście dla pieszych jest wyłączone z użytku, o czym świadczą: podwójna ciągła namalowana na częściowo zatartej, nieużywanej "zebrze" oraz barierki po lewej stronie drogi. Widzieliście gdzieś przejście dla pieszych, które jest w użyciu, na które naniesione są linie ciągłe, i gdzie pieszy musi przeskakiwać przez ogrodzenie? Oczywiście, że nie, bo ciągła linia dotyczy zarówno kierujących wszelkimi pojazdami, jak i pieszych!
PS Pamiętajcie- ucieka tylko winny. Gdyby był niewinny, to nie zawinąłby się jak naleśnik.
To jest Rosja, nie ma co stosować reguł ze świata cywilizowanego.
no dobrze. spierdolil jak czarny przed praca, ale serio wjechac komus w dupe i miec pretensje do kogokolwiek na drodze to jeszcze wiekszy zal. bo jesli taki jelop ma pretensje i uwaza ze to nie jego wina tylko bo ktos tam gdzies wyskoczyl, tamten sie zatrzymal blabla bylo slisko i w ogole..... trzeba trzymac kurwa odstep i nic sie nie stanie.
Pogadamy za kilka lat jak dostaniesz prawko
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów