Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole ale jesteś głupia
zdjęcie z 2004r gdzie Ronaldo miał 18-19lat
Grał już wtedy najważniejszy mecz w swoim życiu - Finał Mistrzostw Europy
i co tu w ogóle ma remis 1-1 do przegranej 0-1?
Znajdz mi od tamtej pory takie zdjecie jak płacze
Wejdzie Ci na Sadola taka co nawet pewnie nie wie co to spalony i się udziela
Przecież on zawsze płacze... Ale rozumiem jesteś zakochany a miłość ślepa jest.
Tak wiem, jestem zazdrosny, nie mam tyle kasy ile on, nie jestem taki sliczny i nie rucham cipki na każdej imprezie... Ale przynajmniej ciotą nie jestem
sportfan.pl/artykul/ronaldo-powinien-sie-wstydzic-nie-dal-dziecku-auto...
tylko, kurwa orzeł
Idioci jebani jak przeszliście od braku sylwetki Murawskiego do takich wywodów ?
A wracając do tematu, kto sfotoszopował moją klatę Robertowi ?
Proponuję pooglądać mniej popularny sport siatkówkę w którym Polska reprezentuje lepszy poziom i co ? to też sport w którym już sobie tak nie powalczą karakańce.
Ale przynajmniej ciotą nie jestem
Widać za to, że jesteś idiotą.
Poza tym kurwa jak człowiek ma nie płakać? Kilka dni wcześniej przed jednym z meczów zmarł mu ojciec, a teraz jeszcze zjebali finał Euro, który miał być dla tego ojca...
Widać za to, że jesteś idiotą.
Poza tym kurwa jak człowiek ma nie płakać? Kilka dni wcześniej przed jednym z meczów zmarł mu ojciec, a teraz jeszcze zjebali finał Euro, który miał być dla tego ojca...
Wiedziałem, że znajdzie się taki debil jak ty który "fakty" będzie czerpał z kwejka Tak a Chuck Norris urodził się 7 maja.
Jak można być takim idiotą by czerpać swoja wiedzę z wylęgarni gimbusów?
Ojciec Ronaldo zmarł w 2005 roku do tego był pijakiem więc nie zdziwie się jak Ronaldo odetchnął z ulgą...
@UP
Bo ponoć to niezgodne z duchem sportowej rywalizacji
UP . Bardzo dobrze że nie podpisał idioto .... To byłaby dla niego hańba i w Madrycie byłby spalony.... To tak samo jakby piłkarz Wisły podpisał się na koszulce Cracovii albo Rooney na koszulce Man City... Normalna rzecz nie podpisywać się na koszulce wrogiego klubu . Ja nie widzę w tym nic dziwnego .
To mógł podpisać na czymś innym pół-mózgu? Dziecko mieszać w jakieś durne zabawy pseudokiboli... Dawniej kibice wspomnianej Wisły chodzili z kolegami kibicującymi Cracovii na mecze ale to dla tekiej tępej dzidy jak ty nie do pomyślenia.
chyba coś ci się popierdoliło. to ze Lewy ma polska koszulkę na ramieniu nie znaczy ze był to mecz reprezentacji w którym był wynik 1:1. od kiedy to ludzie z BVB jeżdżą na polskie mecze na EURO ???
Tak wiem, jestem zazdrosny, nie mam tyle kasy ile on, nie jestem taki sliczny i nie rucham cipki na każdej imprezie... Ale przynajmniej ciotą nie jestem
Kwintesencja toku myślenia debili, którzy nazywają piłkarzy ciotami.
u jealous?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów