📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czekam na aktualizację po meczu z Rosją
ja pierdole ale jesteś głupia
zdjęcie z 2004r gdzie Ronaldo miał 18-19lat
Grał już wtedy najważniejszy mecz w swoim życiu - Finał Mistrzostw Europy
i co tu w ogóle ma remis 1-1 do przegranej 0-1?
Znajdz mi od tamtej pory takie zdjecie jak płacze
Wejdzie Ci na Sadola taka co nawet pewnie nie wie co to spalony i się udziela
zdjęcie z 2004r gdzie Ronaldo miał 18-19lat
Grał już wtedy najważniejszy mecz w swoim życiu - Finał Mistrzostw Europy
i co tu w ogóle ma remis 1-1 do przegranej 0-1?
Znajdz mi od tamtej pory takie zdjecie jak płacze
Wejdzie Ci na Sadola taka co nawet pewnie nie wie co to spalony i się udziela
up: Już dobrze, mamusia przytuli
dokładnie o to chodzi w temacie(i w poprzednim), że Ronaldo się spłakał
PS: A na spalonym to był Twój ojciec jak strzelał- niby wpadło, ale jednak gówno z tego wyszło...
PS: A na spalonym to był Twój ojciec jak strzelał- niby wpadło, ale jednak gówno z tego wyszło...
@up żeby płód od razu gównem nazywać?
kurwa, tworzenie zdjęć, na których widać jakiegoś polskiego zawodnika i c. ronaldo jest niepoważne i skończcie ten zjebany temat. krystyna może nawet biegać w różowych rajtuzach po boisku, a i tak każdy trener będzie marzył by mieć go w swojej drużynie, bo po prostu zajebiście gra. lewy wypracował na treningach sylwetkę, ale skala talentu nie ta, u murawskiego ani talentu ani sylwetki, a to nie brazylijski ronaldo, który mógł mieć 10 kg nadwagi i napierdalać bramy dla realu. na koniec podsumuję całe euro w wykonaniu naszej drużyny: we wtorek będzie sromotny wpierdol, tym bardziej bolesny, że pewnie przyjedzie putin, i niczym car będzie spoglądał na kolejne upokorzenie polskiego narodu, tym razem głośne, wyraźne, transmitowane na cały cywilizowany świat. następnie ruscy kibice przejdą przez warszawę i to co zrobią będzie przypominać jej najstarszym mieszkańcom wydarzenia z lat 44-45 ubiegłego wieku. nasz kaszubski donaldo natomiast nie zrobi nic by temu zapobiec i schowa się na 3 tygodnie aż do finału w kijowie, by potem pierdolić, że odnieśliśmy organizacyjny sukces a porażka reprezentacji to wina PiS u, który wniósł złą energie, albo coś podobnego wymyśli . oczywiście zostanie nam mecz o wszystko z czechami, nazwany tak tylko dlatego, że szpakowski wyliczy, że mamy astronomiczne szanse w wysokości 1% na wyjście z grupy jeśli jakimś cudem wygramy i małe punkty się odpowiednio rozłożą, więc stada upokorzonych polskich baranów dalej będą wierzyć choć przez kilka dni w naszą drużynę. to tyle. możecie mnie teraz zwyzywać od ponurych polaczków, ale ja jestem zwykłym realistą, który i tak na końcu powie "a nie mówiłem" skąd wiem że tak będzie?-bo zawsze tak jest. a dlaczego?-bo sukcesy odnoszą albo drużyny bardzo utalentowane, albo drużyny narodowe, może nie tak utalentowane, ale silnie zmotywowane, takie, gdzie ceni się honor, patriotyzm, przyzwoitość ciężką pracę i kilka innych wartości, które polakom są obce, zwłaszcza w ciągu ostatnich kilku lat
astaldi napisał/a:
o ja pierdole, grubo rośnie nam mistrzyni ciętej riposty
@Ja-ah-qu-ub-el
Jestem, przybyłem i porażkę polaków obejrzę.
Jestem, przybyłem i porażkę polaków obejrzę.
nie wiem co to ma do ostatniego tematu.Mimo że Krystyny nie lubię i tak przoduje wraz z Messim na najlepszego piłkarza.Na tą chwile Lewy może mu przepastować buty.
Nie widzę żeby we wcześniejszym temacie płakał i ogólnie nie rozumiem co piszesz dlatego moja diagnoza mówi że masz downa i to większego niż Maciej z Klanu.
astaldi napisał/a:
Nie widzę żeby we wcześniejszym temacie płakał i ogólnie nie rozumiem co piszesz dlatego moja diagnoza mówi że masz downa i to większego niż Maciej z Klanu.
@Ja-ah-qu-ub-el
Realista pierdolony się kurwa znalazł. Idać dalej Twoim rozumowaniem to żadnych mistrzostw nie powinno się organizować bo 80% drużyn powie "i tak przegramy". Z wuefu to pewnie kurwa zwolnienie miałeś, co? Bo co to jest duch rywalizacji to za cholere nie wiesz.
Realista pierdolony się kurwa znalazł. Idać dalej Twoim rozumowaniem to żadnych mistrzostw nie powinno się organizować bo 80% drużyn powie "i tak przegramy". Z wuefu to pewnie kurwa zwolnienie miałeś, co? Bo co to jest duch rywalizacji to za cholere nie wiesz.
Nie zmienia to faktu że Ronaldo jest ciotą
zuberos napisał/a:
Cytat:dokładnie o to chodzi w temacie(i w poprzednim), że Ronaldo się spłakał
Ok, następnym razem nie będę wtrącać ironii, albo od razu wrzucę schemat, żeby mniejszość też zrozumiała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów