📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jebany nieuczciwy czarnuch
I chuj mogę to ostrzeżenie dostać ale prawdy ukrywać nie będę ! nie odwrócę głowy od tego co się dzieje wokół nas, zalewa nas fala czarnych i arabów i nic z tym nie robimy; obudzimy się gdy będzie już za późno.
I chuj mogę to ostrzeżenie dostać ale prawdy ukrywać nie będę ! nie odwrócę głowy od tego co się dzieje wokół nas, zalewa nas fala czarnych i arabów i nic z tym nie robimy; obudzimy się gdy będzie już za późno.
Orsi napisał/a:
Myślałem że znowu jakieś gówno ....
...nie pomyliłem się :|
kolega od wczoraj, a już taki wygadany- wrzuć coś lepszego
0:31, myślałem, że będzie "Aaaa... ale urwał".
W pizde taka wlka .... Pizda nie potrafi sam sie obronic.... No to juz jestem zablokowany ;-(
Uwaga będę się wyróżniał:
Chciałem napisać, że ogromnie mi ulżyło, jak jednak - chwila (ten pierwszy wjebał drugiemu - no temu na ziemi... więc ten trzeci, który wjebał pierwszemu - ten drugi czarny, ale nie "ten" drugi, który dostał... hm - ten trzeci [drugi czarny], który wjebał temu pierwszemu, który wjebał temu drugiemu, o! albo napiszę im, że ulżyło mi, że biały dostał wpierdol.... nie to będzie źle brzmiało - powieszą mnie za jaja razem z nadchodzącą falą czarnych i arabów - to zbyt duże ryzyko "Finally... I like my balls") ...ogromnie ulżyło mi, że białas dostał wpierdol - wydawało mi się, że taka psychika człowieka. Najpierw okładał tego drugiego, a później jak dostał od trzeciego jeszcze ładniejszy wklep, to mi się to podobało.
Wiadomo zaznajomienie z tematem, wpływa na osąd.
Chciałem napisać, że ogromnie mi ulżyło, jak jednak - chwila (ten pierwszy wjebał drugiemu - no temu na ziemi... więc ten trzeci, który wjebał pierwszemu - ten drugi czarny, ale nie "ten" drugi, który dostał... hm - ten trzeci [drugi czarny], który wjebał temu pierwszemu, który wjebał temu drugiemu, o! albo napiszę im, że ulżyło mi, że biały dostał wpierdol.... nie to będzie źle brzmiało - powieszą mnie za jaja razem z nadchodzącą falą czarnych i arabów - to zbyt duże ryzyko "Finally... I like my balls") ...ogromnie ulżyło mi, że białas dostał wpierdol - wydawało mi się, że taka psychika człowieka. Najpierw okładał tego drugiego, a później jak dostał od trzeciego jeszcze ładniejszy wklep, to mi się to podobało.
Wiadomo zaznajomienie z tematem, wpływa na osąd.
0:26 najlepszy moment
Zrozumiał ktoś co on powiedział, jak stał pochylony?
Zrozumiał ktoś co on powiedział, jak stał pochylony?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów