📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Retsam napisał/a:
ja jakbym byl na ich miejscu to bym wstal i tak mu wyk***il ze by zdechl
zesral bys sie na rzadko
Trochę już stare, akcja na Lotnisku Chopina, rosyjski samolot awaryjne lądował z powodu właśnie tego gościa a tak na jedno szarpnięcie wyciągneła go ochrona lotniska.
Mężczyzna nie będzie reagował na takiego naćpanego/najebanego typa jeżeli bezpośrednio nie zagraża mu bądź jego rodzinie gdyż nie ma sensu ryzykować skoro są od tego odpowiednie służby które opłaca w podatkach. Chłopczyk z małym siusiaczkiem będzie chciał się pokazać żeby coś udowodnić i żeby świnie patrzyły jaki to on macho. Potem okaże się że naćpany koleś miał nóż i mamy film na sadola
Halman napisał/a:
przeraża cię najebany/naćpany typ? jesteś mężczyzną czy tylko taką płeć ci wpisano dla beki w dowodzie?
Mężczyzna nie będzie reagował na takiego naćpanego/najebanego typa jeżeli bezpośrednio nie zagraża mu bądź jego rodzinie gdyż nie ma sensu ryzykować skoro są od tego odpowiednie służby które opłaca w podatkach. Chłopczyk z małym siusiaczkiem będzie chciał się pokazać żeby coś udowodnić i żeby świnie patrzyły jaki to on macho. Potem okaże się że naćpany koleś miał nóż i mamy film na sadola
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów