📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja jakbym byl na ich miejscu to bym wstal i tak mu wykurwil ze by zdechl
Retsam napisał/a:
ja jakbym byl na ich miejscu to bym wstal i tak mu wykurwil ze by zdechl
Mamy bohatera
Kolejny, wyjdź z tej piwnicy wkoncu
przeraża cię najebany/naćpany typ? jesteś mężczyzną czy tylko taką płeć ci wpisano dla beki w dowodzie?
Z tego co pamiętam to nasze chłopaki zawinęły wesołego rosjanina.
Mężczyzna nie będzie reagował na takiego naćpanego/najebanego typa jeżeli bezpośrednio nie zagraża mu bądź jego rodzinie gdyż nie ma sensu ryzykować skoro są od tego odpowiednie służby które opłaca w podatkach. Chłopczyk z małym siusiaczkiem będzie chciał się pokazać żeby coś udowodnić i żeby świnie patrzyły jaki to on macho. Potem okaże się że naćpany koleś miał nóż i mamy film na sadola
crookla napisał/a:
nie ma sensu ryzykować skoro są od tego odpowiednie służby które opłaca w podatkach.
ty tak serio czy sie nabijasz ?
Halman napisał/a:
ty tak serio czy sie nabijasz ?
Sugerujesz że większość Polaków robi na czarno i nie płaci podatków
?
mg_schutze napisał/a:
Z tego co pamiętam to nasze chłopaki zawinęły wesołego rosjanina.
dokładnie, przez tego najebanego typa samolot wylądował ,,awaryjnie" u nas, bo leciał gdzieś tam indziej i go zawineli Polacy
rozumiem wypić jedno dwa piwka na stres przed lataniem ale wsiąść do samolotu nabombiony albo naćpany to strzał w samego siebie-nie macie pojęcia jakie są przepisy po jedenastym września odnośnie "zagrożenia w samolocie"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów