📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kolejny dowód na to że bambusy zatrzymały się w rozwoju zaraz po zejściu z drzewa i nic nie wskazuje na to, że uda im się przejść do kolejnego etapu ewolucji w najbliższym 100-leciu.
Może by tak okno uchylić.... ?
Jestem za odebraniem pewnym grupom osób praw wyborczych i aborcją do 40 roku życia...
ciekawe kiedy znajdzie się debil który zapomni że ma rzucić dziecko na łóżko a nie na podłogę
Xanxil napisał/a:
ciekawe kiedy znajdzie się debil który zapomni że ma rzucić dziecko na łóżko a nie na podłogę
Halman napisał/a:
to złe? dla wyswietleń, lajków i innych serduszek może się trochę przetrzebią...
Jestem za. Tylko trzeba ich zawczasu poinstruować, że gówniaka trzeba wypierdolić przez okno.
I takich debili chcieli nam do Polski wepchnąć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów