📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
czekam na czelendż z obcinaniem sobie głowy. To będzie dobry performance w ich wykonaniu.
czemu na koniec dupy wypinały?
Nie ma co się spinać. Nawet jak pierdolnie głową w kant to głupsze i tak nie będzie.
Białe dziwki próbujące wkręcać się w to zwierzęce środowisko brzydzą najbardziej
i nie tylko... ale idea i tak przyszła z polski od Katarzyny W...
challenge już dawno znany i wcale nie pochodzi z Polski
Jebał to pies. Polska Patologia podłapie "czelendż" i będzie wysyp nagrań.
to złe? dla wyswietleń, lajków i innych serduszek może się trochę przetrzebią...
Misiek_KRK napisał/a:
Ta ostatnia fajniutka. Czarna, ale bzyknąłbym taką. Kto wybrzydza ten ... wali konia
Lepiej walic konia niz bzykac brudasow i zarazac sie jakimis hivami i innymi gownami.
Pewnie za kadrem są poduszki, materace czy coś, nic specjalnego.
Krzychuu19 napisał/a:
Pewnie za kadrem są poduszki, materace czy coś, nic specjalnego.
A to spoko w takim razie można jebnac dzieckiem jak szmatą dla lajków. Nie było tematu
Pomijam fakt że nagrywanie filmikow dla lajków to upośledzenie umysłowe a jeszcze większe upośledzenie to nagrywanie takich zjebany filmikow. Połowa tych debili nie pomyśli o tych poduszkach bo nikt im nie wytłumaczył tego.
Tak mam ból dupy, bo połowa ludzi odpierdala coraz większe gówno przez co cofamy się w rozwoju a druga połowa przyklaskuje mówiąc nic specjalnego.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów