W powyższym filmie animowanym zawarta jest symbolika. Opowiada o religii, rządzie, domniemanym końcu świata. Wszystko opiera się na symbolice więc pewnie można tam i przepis na pomidorową znaleźć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
W powyższym filmie animowanym zawarta jest symbolika. Opowiada o religii, rządzie, domniemanym końcu świata. Wszystko opiera się na symbolice więc pewnie można tam i przepis na pomidorową znaleźć
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Humanik napisał/a:
Żydowski spisek aby zatruć młode umysły białej rasie w internecie
Weź idź zobacz czy Cie nie ma w kuchni
Możecie myśleć i mówić co chcecie, to tylko interpretacja czyjaś i film stworzony przez osobę, która tak właśnie to widzi. Jeżeli ktoś kurwa nie widzi co się właśnie dzieje na świecie i jest święcie przekonany, że wszystkie kryzysy, uchodźcy, wojny biorą się znikąd - to jebnijcie się w łeb.
^up dokladnie
pragne rowniez dodac iz mozemy pogratulowac wielu rzeczy naszym rodzicom , ale przedewszystkim tego ze zyli w pokoju .Moim zdaniem nasze zycie juz takie kolorowe nie bedzie , moge dac sobie uciac reke ze wypierdoli wojna , naprawde nie wiem jak slepym trzeba byc ,aby tego nie widziec co sie juz dzieje , nie mowie tutaj o zydach itd bo do tego jeszcze nie dorosliscie , ale spojrzcie po prostu nawet na wiadomosci ze swiata , zaczynaja nas juz uswiadamiac ze smierc jest czyms normalnym abysmy zaczeli sie powoli przyzwyczajac , jedym slowem czas robic zapasy , korzystac z zycia ile sie da i przygotowac na nie uniknione...
pragne rowniez dodac iz mozemy pogratulowac wielu rzeczy naszym rodzicom , ale przedewszystkim tego ze zyli w pokoju .Moim zdaniem nasze zycie juz takie kolorowe nie bedzie , moge dac sobie uciac reke ze wypierdoli wojna , naprawde nie wiem jak slepym trzeba byc ,aby tego nie widziec co sie juz dzieje , nie mowie tutaj o zydach itd bo do tego jeszcze nie dorosliscie , ale spojrzcie po prostu nawet na wiadomosci ze swiata , zaczynaja nas juz uswiadamiac ze smierc jest czyms normalnym abysmy zaczeli sie powoli przyzwyczajac , jedym slowem czas robic zapasy , korzystac z zycia ile sie da i przygotowac na nie uniknione...
@up przed przecinkiem nie stawia się spacji. Rzeczywiście, społeczeństwo coraz głupsze.
Od groma symboli jeśli ktoś myśli samodzielnie...trochę to straszne, tym zresztą bardziej że to prawda. Dotrwałem do 3:04 i pisze posta. Piwo w ciemno!
Animacja sprzed dobrych kilku lat
No tak... perspektywa chrześcijańska. A więc do zagłady potrzeba farbowanego lisa, a nie tego, że ludzie są z natury egoistami (zwłaszcza ci, którzy rządzą).
Nijak odkrywczy, choć muszę przyznać, że wykonany ładnie.
Nijak odkrywczy, choć muszę przyznać, że wykonany ładnie.
nepster napisał/a:
@up przed przecinkiem nie stawia się spacji. Rzeczywiście, społeczeństwo coraz głupsze.
Toś sie dopierdolil mistrzu polonistyki , a ja pojade klasykiem : głupia to była twoja matka kiedy cię urodziła , powinna zawinąć w torbe i spuścić w klopie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów