W powyższym filmie animowanym zawarta jest symbolika. Opowiada o religii, rządzie, domniemanym końcu świata. Wszystko opiera się na symbolice więc pewnie można tam i przepis na pomidorową znaleźć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W powyższym filmie animowanym zawarta jest symbolika. Opowiada o religii, rządzie, domniemanym końcu świata. Wszystko opiera się na symbolice więc pewnie można tam i przepis na pomidorową znaleźć
piwo za opis
iXXdex napisał/a:
4:42 cycki
Za cycki zawsze piwko.
Ładna animacja i muzyka, ale sensu ni ma.
piwko za opis ;D
Jedyną symboliką jaką tu widzę, drogi autorze jest to, że Twoja matka jest kurwą.
Kiedyś wrzuciłem to samo, albo prawie to samo
sadistic.pl/iluminaci-przepowiednia-vt179850.htm1899191
sadistic.pl/iluminaci-przepowiednia-vt179850.htm1899191
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów