📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
No i gówno popłynęło z nurtem...
I co się z nim w końcu stało? Autko go wklepało w glebę czy się zawinął na kole i pojechał w pizdu? Bo nie zauważyłem, żeby autko podskoczyło.
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Koniec pajacowania.
Powiedziałbym że wciągnęło go podciśnienie wody wpływającej w miejsce gdzie był samochód, ale chyba jest za mało wody na ten efekt.
utopił się czy przejechany ? gdzie reszta filmiku !!!!! nie usne bez końcówki
Ale choć do szkoły chodził gdzie jakiej?
Wieloryb nigdy nie wygra z tankowcem.
Plastykpl napisał/a:
Szeryf osiedla kurwa jego mać. Jak mnie wkurwiają takie cepy.
Bo cepie powodzi żeś nigdy z bliska nie widział i nie rozumiesz, że może taka ciężarówka przejeżdżając powoduje falę, która człowiekowi chałupę zalewa, jak mnie krew, kiedy patrzę na to co piszesz
Plastykpl napisał/a:
Szeryf osiedla k***a jego mać. Jak mnie wk***iają takie cepy.
Nie żaden szeryf osiedlowy zjebie tylko gościu chroni dobytek swój i przy okazji innych sąsiadów, żeby debil w dostawczaku nie robił fali która zaleje dom.
Ten kijek mógł sobie w odbyt wcisnąć. Pajacował to ma teraz święty spokój. RIP
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów