Dokonanie skręcenia przez kobietę nie zauważającą ciężarówki skutkuje przejechaniem jej przez pojazd gabarytowy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
łooo kurwa .... jak odstane masło na czerstwym chlebie ją rozsmarował .
Przypomniał mi się kawał .
Żydowi zmarła żona , więc postanowił zamieścić nekrolog w gazecie .
Zmarła Truda Sztombke . Pogrzeb w czwartek o 13.
Na co redaktor mówi : zostało jeszcze 2 słowa do napisania w tej cenie .
Ok.
Zmarła Truda Sztombke . Pogrzeb w czwartek o 13. Sprzedam Opla.
Przypomniał mi się kawał .
Żydowi zmarła żona , więc postanowił zamieścić nekrolog w gazecie .
Zmarła Truda Sztombke . Pogrzeb w czwartek o 13.
Na co redaktor mówi : zostało jeszcze 2 słowa do napisania w tej cenie .
Ok.
Zmarła Truda Sztombke . Pogrzeb w czwartek o 13. Sprzedam Opla.
Koleś ją widział, bo odbił w prawo.
Po czym, zamiast zahamować (szybko nie jechał), rozsmarowywał ją przez kolejne 200m... :/
Po czym, zamiast zahamować (szybko nie jechał), rozsmarowywał ją przez kolejne 200m... :/
ale motór ominął
...pozostawić po sobie ślad..
Pojazd gabarytowy, Ty sam jesteś jak taki gabaryt, ale intelektualny, jak już tworzysz te popieprzone opisy i tłumaczysz się że używasz najbardziej poprawnej polszczyzny jak i odpowiednich słów to chyba coś Ci nie pykło.
To jest pojazd gabarytowy, w twoim filmiku to jest zwykły pojazd ciężarowy do przewozu ładunków sypkich.
To jest pojazd gabarytowy, w twoim filmiku to jest zwykły pojazd ciężarowy do przewozu ładunków sypkich.
Frustratico znów wzbił się na wyżyny swojego spierdolenia umysłowego... Ech... Że moderacja milczy to na prawdę jest zastanawiające....
A co do gabarytów to jest to określenie potoczne. W branży używa się na to co pokazałeś z tym śmigłem do wiatraka PONAD GABARYTOWE czyli OVERSIZE LOAD. A gabaryt mówią po prostu kierowcy.
A co do gabarytów to jest to określenie potoczne. W branży używa się na to co pokazałeś z tym śmigłem do wiatraka PONAD GABARYTOWE czyli OVERSIZE LOAD. A gabaryt mówią po prostu kierowcy.
Sabajone napisał/a:
Frustratico znów wzbił się na wyżyny swojego spierdolenia umysłowego... Ech... Że moderacja milczy to na prawdę jest zastanawiające....
Tak jak mówisz, ponad gabarytowe, ładunki nienormatywne itd. ale no ciężarówce z filmiku daleko do tego...
A co do tego trolla wątpię żeby go zbanowali bo niby dodaje dużo rzeczy, chociaż co to za problem wejść na YT i łazić po proponowanych filmikach i wrzucać godne materiały, albo wejść na inną stronkę i z niej coś zagarnąć, tyle że nie każdy na to ma czas, a jemu co zostało, internet tylko pewnie, życie chujowe to tu się odnajdzie ^.^
Jak głupim można być?
Za każdym radem kiedy już myśle że ludzkość osiągnęła totalne dno najgłębszego dołu zdebilnienia pojawia się jakiś pajac który rzuca jeszcze łopate...
Za każdym radem kiedy już myśle że ludzkość osiągnęła totalne dno najgłębszego dołu zdebilnienia pojawia się jakiś pajac który rzuca jeszcze łopate...
Sto razy bardziej wolę zjebane opisy fantastico(które mi ani nie zawadzają, a ni też nie jestem ich "fanem"), niż męczydupy Waszego pokroju. Nie wiem, może zajmiecie się czymś poważniejszym, bo na razie wychodzi na to, że to Wy nie macie co robić przez cały dzień, tylko czekać godziny, by móc się wreszcie dojebać
Ja to piszę z czystej sympatii. Darujcie sobie serio, bo nie warto bawić się w syzyfowe prace.
Ja to piszę z czystej sympatii. Darujcie sobie serio, bo nie warto bawić się w syzyfowe prace.
TB303 napisał/a:
Sto razy bardziej wolę zjebane opisy fantastico(które mi ani nie zawadzają, a ni też nie jestem ich "fanem"), niż męczydupy Waszego pokroju. Nie wiem, może zajmiecie się czymś poważniejszym, bo na razie wychodzi na to, że to Wy nie macie co robić przez cały dzień, tylko czekać godziny, by móc się wreszcie dojebać
Nie, ja długo się już nawet nie dopierdalałem do tego trolla ale no są pewne granice. A czy my nie mamy co robić w życiu? Hmmm no chyba frustratico nas przebija w każdej dyscyplinie z tym związanej.
Kiedyś na Sadolu za chujowy opis albo jego brak bądź chujowe tagi leciały warny jak z rękawa. Teraz jakoś za coś takiego jak mamy tutaj całkowita olewka. No niestety ale jakaś tam część społeczności nie potrafi jak widać przejść obok tego zjawiska obojętnie.
znalazł żyd pieniądze przeliczył i rzekł Kurwa brakuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów