Jednego ruska który moglby napasc na polske mniej , takze na plus , cholera wie ile mniej zgwalconych polskich dziewczyn
Ja pierdole, od wybuchu wojny na Ukrainie nacjonalistyczne ścierwa wypełzły z nor i sieją swój ferment gdzie tylko się da
Ja pierdole, od wybuchu wojny na Ukrainie nacjonalistyczne ścierwa wypełzły z nor i sieją swój ferment gdzie tylko się da
Tylko ze nacjonalistyczne ścierwa będą walczyć a lewackie spierdolą do postępowej Europy blm- islamskiej a potem powrót by dostać się do koryta.
Tylko ze nacjonalistyczne ścierwa będą walczyć a lewackie spierdolą do postępowej Europy blm- islamskiej a potem powrót by dostać się do koryta.
Świat nie jest czarnobiały.
Z kim mają walczyć? Kto nam zagraża? Ruscy? To czysta paranoja, którą chyba sieją sami nacjonaliści z Ukrainy do spółki z Amerykanami, którym się marzy aby wciągnąć w tę wojnę najlepiej całą Europę.
Świat nie jest czarnobiały.
Dla lewicy tak. Wyrazisz negatywną opinię o czarnoskórych jesteś rasista, o islamie ksenofobem. Współczesnym świecie bialy to najgorsze zło bo czarny czy żyd nie może być rasistą. Katole bardzo źli ale faszystoski islam dla Europy bardzo dobry. Bądźmy tolerancyjni tylko szkoda, że lewica nie jest tolerancyjna dla osób o poglądach konserwatywnych, niczym już się to nie różni od propagandy nazistów tam było przegięcie w prawo, teraz jest w lewo.
Z kim mają walczyć? Kto nam zagraża? Ruscy? To czysta paranoja, którą chyba sieją sami nacjonaliści z Ukrainy do spółki z Amerykanami, którym się marzy aby wciągnąć w tę wojnę najlepiej całą Europę.
Polityka dziel i rządź działa dobrze po obu stronach i tej prawej i tej lewej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów