Były funkcjonariusz Darrell Smith poprosił o pistolet kalibru 0,380. Podczas wydawania broni przez sprzedawce pistolet był naładowany , gdy sprawdzał pistolet parę razy wcisnął spust i pach w palca. Przeszedł kilka operacji i zakończył karierę policyjną.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A tyle szkoleń w policji, że tylko debil mógł tak zrobić. Szczęście, że nikogo nie zabił. Typowy amerykaniec. Jak nie napiszą na kawie HOT to kurwa nie wie że gorąca.
Ehh te szkolenia..
Kiedyś znajoma z ochrony chciała się popisać CZką jej faceta (też z ochrony), wyjeła magazynek i chciała sobie tak na sucho.. db, że zdążyłem zapytać czy może łaskawie komorę by sprawdziła.. na harda by może nie było ale sciana do gipsowania..
Kiedyś znajoma z ochrony chciała się popisać CZką jej faceta (też z ochrony), wyjeła magazynek i chciała sobie tak na sucho.. db, że zdążyłem zapytać czy może łaskawie komorę by sprawdziła.. na harda by może nie było ale sciana do gipsowania..
a gdyby tak na linii strzału stała ciężarna kobieta [być może twoja żona z twoim dzieckiem], od postrzału zmarła by razem dzieckiem a sąd uznał by to za nie umyślne zabójstwo . . . . . czy nadal chcesz głosować za legalizacją broni w Polsce ? według mnie w Polsce jest wystarczająca dostępność broni, każdy może mieć broń tylko trzeba przejść odpowiednie szkolenia i badania
@maxiq, piwo postawiłem jak lajka na fejsie, nie wiem po prostu jak to skomentować. Nie życzę Ci źle, ale obyś doświadczył braku broni w najbardziej odpowiednim momencie.
@UP przecież napisał, że po badaniach i przeszkoleniu.
Za ciężko papiery w wpa złożyć? Czy może coś przeskrobałeś i teraz poszkodowanego grasz mamejo?
A skoro broń zabija to długopis robi błędy ortograficzne - właśnie dlatego badania i weryfikacja ubiegających się o pozwolenie.
Za ciężko papiery w wpa złożyć? Czy może coś przeskrobałeś i teraz poszkodowanego grasz mamejo?
A skoro broń zabija to długopis robi błędy ortograficzne - właśnie dlatego badania i weryfikacja ubiegających się o pozwolenie.
W życiu bym się nie spodziewał, że w sklepie trzyma się nabitą i gotową do strzału broń więc smerfa mogę zrozumieć ale... gdzie do cholery kierowca autobusu i czemu nikt nie klaszcze?! Jakie są noty?!
całe życie mi wbijali odłącz magazynek i do przejrzenia broń potem zabezpiecz sprawdź skuteczność zabezpieczenia i załaduj
Nagrody Darwina otrzymują:
- sprzedawca, który podaje nabitą broń klientowi do oględzin,
- policjant, który już nie mówiąc nie sprawdza czy w magazynku znajduje się pocisk, jeszcze przykłada łapę do lufy w momencie naciskania spustu. Szkoda, że skurwiel nie sprawdza przelotu lufy przykładając do oka
- sprzedawca, który podaje nabitą broń klientowi do oględzin,
- policjant, który już nie mówiąc nie sprawdza czy w magazynku znajduje się pocisk, jeszcze przykłada łapę do lufy w momencie naciskania spustu. Szkoda, że skurwiel nie sprawdza przelotu lufy przykładając do oka
Początkowo myślałem, że magazynek był pusty i nabój był w komorze słąbo jest to widoczne, ale "chyba" nie naciskał na spust, jednakże po przeładowaniu pistolet strzelił. Także w magazynku musiał znajdować się choć jeden nabój, dziwne, że Policjant go nie wypiął.
@up, a pociągniecie zamka do tyłu z znajdującym się w komorze pocisku, nie spowoduje jego usunięcia?
Pewnie że nie chciał tego robić, lecz i tak kilkukrotnie pociągnął za spust
Gdyby jeszcze to zrobił kierując lufę ku podłodze.
Pewnie że nie chciał tego robić, lecz i tak kilkukrotnie pociągnął za spust
Gdyby jeszcze to zrobił kierując lufę ku podłodze.
@chudy179 przecież pozwolenia na broń nie dostaniesz od tak z dupy jak wypełnisz jakiś wniosek, musisz mieć ważny powód żeby ci je wydali (np. tabor cyganów mieszkający niedaleko domu)
@saumetar cyganie mieszkający niedaleko domu nie wystarczą. Musieli by Cię kilka, kilkanaście razy okraść, napaść (musisz podlegać realnemu, trwałemu i ponadprzeciętnemu zagrożeniu). A i tak mógłbyś nie dostać, bo to zależy od widzimisię wojewódzkiego komendanta Policji, a ci zapewne dostali pewne polecenia od polityków (z wiadomych względów).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów