📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Piwo za kręcenie do końca
Nie mógł tej białej kurwy odjebać? Nienawidzę tych latających skurwieli. Kwintesencja małpy w białym kolorze
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
bóg tak chciał
u mnie na osiedlu tyle tych spierdolonych mew lata, sraja na wszystko, najlepiej wystrzelac kurestwo
Mewy i rybitwy to pieprzone szkodniki. Nie dość, że te robactwo skrzydlate sra na potęgę to dodatkowo skrzeczy jak nienormalne i się tłucze między sobą. Wystarczy, że nie zabiorę samochodu w ciągu dnia spod bloku to jest cały obesrany po jednym dniu. Okna miesiąc czasu po myciu znów obesrane wraz z parapetami. Mieszkam w Elblągu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów