Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mewa to j🤬y sebix, który musi się powyżywać na słabszych.
Nie mógł tej białej k🤬y odj🤬? Nienawidzę tych latających sk🤬ieli. Kwintesencja małpy w białym kolorze
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Ale że nie wpadła na to, żeby oko wp🤬lić na przystawkę, to dziwna jakaś.

u mnie na osiedlu tyle tych sp🤬olonych mew lata, sraja na wszystko, najlepiej wystrzelac kurestwo
Mewy i rybitwy to pieprzone szkodniki. Nie dość, że te robactwo skrzydlate sra na potęgę to dodatkowo skrzeczy jak nienormalne i się tłucze między sobą. Wystarczy, że nie zabiorę samochodu w ciągu dnia spod bloku to jest cały obesrany po jednym dniu. Okna miesiąc czasu po myciu znów obesrane wraz z parapetami. Mieszkam w Elblągu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie