Co tu się odjebało to nie mam pytań. Shiprock, Nowy Meksyk.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kwintesencja amerykanskiej policji Taserem mierzyc do czornucha w aucie ale i tak dobrze ze go ciukneli, jednego mniej
No i na koniec wyjęcli kłębek kłaków pikselowych
Swoją drogą, emocje jak na rybach. Fajnie musi być policjantem w USA, strzelasz se do ludzi....ehhh...sorry...przepraszam, do czarnuchów jebanych
Swoją drogą, emocje jak na rybach. Fajnie musi być policjantem w USA, strzelasz se do ludzi....ehhh...sorry...przepraszam, do czarnuchów jebanych
Na koniec wyjęli jakiegoś kolesia z Minecraft?
Swoją drogą, mają tam strzelania statyczne, dynamiczne, są przygotowani na większość możliwych sytuacji. U nas z powodu braków kadrowych szkolenie policjantów skrócono do dwóch miesięcy. Oznacza to, że członkowie cywilnych klubów strzeleckich mają częstszy kontakt z bronią niż policja. Nie dziwię się polskim policjantom że boją się używać broni - szansa na to, że użyją jej prawidłowo jest niewielka.
I prawidłowo odjebana kolejna czarna małpa
Juz informuje ci tu się odjebało znowu wrzucasz filmiki ogólnodostępne na Youtube na kanale PoliceActivity i zaśmiecasz tylko sadola spamem zajebanym z Youtube
Włodek Zientarski codziennie pierdoli mi z radia jakie te Toyoty są zajebiste i bezawaryjne, a do tego oszczędne. Teraz wiem, że mogą nawet jeździć bez opon Włodku, dzisiaj w końcu uwierzyłem w Twoje słowa!
TheBadFrog napisał/a:
Juz informuje ci tu się odjebało znowu wrzucasz filmiki ogólnodostępne na Youtube na kanale PoliceActivity i zaśmiecasz tylko sadola spamem zajebanym z Youtube
jebie mnie to że jest na YT. ma być na salolu i chuj
Niepotrzebnie go na koniec wyciągali...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów