według oryginalnego opisu fetowano powrót kolesia z szpitala który przeszedł szczęśliwie koronawirusa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
według oryginalnego opisu fetowano powrót kolesia z szpitala który przeszedł szczęśliwie koronawirusa.
Mniej więcej tak wyglądać będąkonsekwencje tzw kwarantanny w PL.
Nie wiem czy widziałem coś śmieszniejszego w życiu. To jest majstersztyk.
To jebany nacieszył się.
Jak jego kozojebcy przodkowie powinien mieć w łapie procę na kozie bobki albo łuk. Broń palna przerasta możliwości umysłowe szmatogłowych. Tylko ich baby klekoczą tymi dziobami jak zawsze. Od tysiąca lat.
Łykacie jak indor kluchę. Widzę jednego kolesia z bronią, wypierdala około 25-26 strzałów z broni bez przedłużanego 30 nabojowego magazynka, potem ma serię zacięć/problemów z przeładowaniem, następnie oddaje kilka kolejnych strzałów w niebo i dochodzi do postrzelenia "gwiazdy wieczoru"
Kurwa, to jebie na kilometr
lysout napisał/a:
weź poprawkę na poziom umysłowy fanów kóz pokrywania...
Pech chciał możesz mieć rację.
Niestety ta inteligencja rozlewa się internetem szerokopasmowym po całym świecie.
Niestety ta inteligencja rozlewa się internetem szerokopasmowym po całym świecie.
Ja pierdole Szwecja co tam się dzieje haha
Teraz na pewno nikogo nie zarazi
W Lipsku bez zmian.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów