Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Esne bardzo dobrze powiedziane, pierdola, nic dodac nic ujac a fota zajebista (bardzo fajna).
Jak założę sobie forum, i będę tam adminem/modem to mi też poliżesz dupe? ; *
Od jakiegoś czasu zaczyna mnie wkurwiać idiotyczne marudzenie takich użytkowników jak szysza, kaloryferer, itp po chuj coś zmieniać jak można marudzić. Kurwa rzygać się chce jak się was czyta. Od tego są tematy do propozycji zmian na tym forum aby tam się strasznie wyżalać że coś jest mniej lub bardziej sadystycznego. Nie pasuje nie oglądaj nie komentuj nie dawaj piw i po prostu zignoruj, ale lepiej przecież kurwa ponarzekać.
Najwięcej pierdolą Ci co najmniej to forum tworzyli
Sorry,ale my nic nie możemy zmienić, tylko wy: moderatorzy. A po naszych żalach może coś z tego wywnioskujecie. Pisze tu bo tu ktoś to zauważy.
Do tego jest forum żeby komentować, oglądać, pośmiać się.
To że jestem zwykłym userem to znaczy że nic nie mogę powiedzieć? Centowi raczej zależy na dużej liczbie użytkowników, to nie olewajcie ich.
o to co o tym sądzę:
(tak, mnie nie urzekła ta fotka, co nie znaczy że nie mogła urzec innych, którzy też mogą się w tej sprawie wypowiedzieć bo od tego jest forum bla, bla bla, blablabla)
Jak założę sobie forum, i będę tam adminem/modem to mi też poliżesz dupe? ; *
Gdzies mam kim ona jest na tym forum. W wypowiedzi, ktora napisala zgadzam sie w 100% i tyle. Chyba Ci sie cos pomylilo.
Urzekła mnie twoja, kurwa, historia o urzeknięciu. A co twoje zaureczenie ma wspólnego z tym portalem?! Jakiś zasrany pająk i to wszystko? MATKO BOSKA!!! ;(((
Warto było wrzucić to zdjęcie choćby tylko by zobaczyć jak się bulwersujesz czy to czasem nie jest... sadystyczne ??
P.S. Jesli jednak spora ilosc ludzi stwierdza, ze cos jest nie tak, to chyba naprawde cos jest na rzeczy, huh?
ps. nadal zachowujesz się jak napinacz/flamer
... to jest brokacik.
brokacik też jest słit, zapomniałem o tym wspomnieć, teraz nie ma wątpliwości
Nadanie stopnia sadysty powinno być czymś spowodowane, a powód powinien być opisany na profilu, żeby nie było niedomówień i oskarżeń.
Użytkowniczka ~tonieja nie ma wielu piw, nie odwiedza forum często, nie ma wiele wstawek, dziennie nie pisze wielu postów, samo mieszkanie w Gdańsku nie jest chyba zasługą dla forum. dziękuję za pierdoloną uwagę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów