18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Byczarz 2009-09-25, 21:34 1
Kilop napisał/a:

Esne bardzo dobrze powiedziane, pierdola, nic dodac nic ujac a fota zajebista (bardzo fajna).

Jak założę sobie forum, i będę tam adminem/modem to mi też poliżesz dupe? ; *
Zgłoś
R................g 2009-09-25, 21:40
Byczarz, Esne nie jest, ani adminem ani modem
Zgłoś
kaloryferer 2009-09-25, 21:49
Esne napisał/a:

Od jakiegoś czasu zaczyna mnie wkurwiać idiotyczne marudzenie takich użytkowników jak szysza, kaloryferer, itp po chuj coś zmieniać jak można marudzić. Kurwa rzygać się chce jak się was czyta. Od tego są tematy do propozycji zmian na tym forum aby tam się strasznie wyżalać że coś jest mniej lub bardziej sadystycznego. Nie pasuje nie oglądaj nie komentuj nie dawaj piw i po prostu zignoruj, ale lepiej przecież kurwa ponarzekać.

Najwięcej pierdolą Ci co najmniej to forum tworzyli

Sorry,ale my nic nie możemy zmienić, tylko wy: moderatorzy. A po naszych żalach może coś z tego wywnioskujecie. Pisze tu bo tu ktoś to zauważy.
Do tego jest forum żeby komentować, oglądać, pośmiać się.
To że jestem zwykłym userem to znaczy że nic nie mogę powiedzieć? Centowi raczej zależy na dużej liczbie użytkowników, to nie olewajcie ich.
Zgłoś
jonek00 2009-09-25, 22:12
to może i ja wyrażę moje zdanie co do tego pająka i tego tematu w ogóle
o to co o tym sądzę:

(tak, mnie nie urzekła ta fotka, co nie znaczy że nie mogła urzec innych, którzy też mogą się w tej sprawie wypowiedzieć bo od tego jest forum bla, bla bla, blablabla)
Zgłoś
K................p 2009-09-25, 23:37
Byczarz napisał/a:

Jak założę sobie forum, i będę tam adminem/modem to mi też poliżesz dupe? ; *

Gdzies mam kim ona jest na tym forum. W wypowiedzi, ktora napisala zgadzam sie w 100% i tyle. Chyba Ci sie cos pomylilo.
Zgłoś
D................9 2009-09-25, 23:48
aexalven napisał/a:

Urzekła mnie twoja, kurwa, historia o urzeknięciu. A co twoje zaureczenie ma wspólnego z tym portalem?! Jakiś zasrany pająk i to wszystko? MATKO BOSKA!!! ;(((

Warto było wrzucić to zdjęcie choćby tylko by zobaczyć jak się bulwersujesz czy to czasem nie jest... sadystyczne ??
Zgłoś
N................e 2009-09-26, 0:11
Sadyzm dla ludzi z arachnofobią

Foto fajne. Podoba się
Zgłoś
Saia 2009-09-26, 2:18
Szysza , spójrz od kiedy mam to konto , na samego sadola wchodziłem jeszcze wcześniej i uwierz kiedy nie było takich użytkowników którzy poczuli że sadistic jest "trendi" czy jakiś inny bzdet to tu było spokojnie a humor był czarny i śmieszny więc zamiast narzekać wrzuć coś lepszego , wtedy padnę na kolana i powiem "tak racja jest po Twej stronie". a dopóki narzekasz to jesteś głupim forum flamerem i spammerem.
Zgłoś
szysza 2009-09-26, 9:34
Pff. Srednio interesuje mnie opinia jakiegos forumowego napinacza. Ile razy powtarzac mozna, ze wlaze tu jeno, zeby sie posmiac. Jako uzytkownik. Nic wiecej. Nie wlaze tu tez, bo to jest trendi, co zapewne mozna powiedziec o 70% ostatnich osob, ktore tu sie zarejestrowaly, a ktore to wrzucaja dziwaczne i zaiste malo czarnohumorzaste pierdoly. Tak wiec - wyjebane mam w to, czy uwazasz mnei za glupiego forum flamera, spamera, czy chuj wie co. Wazniejsze sa rzeczy, niz spiny z tegoz powodu.
P.S. Jesli jednak spora ilosc ludzi stwierdza, ze cos jest nie tak, to chyba naprawde cos jest na rzeczy, huh?
Zgłoś
Saia 2009-09-26, 12:00
jak masz to tak w dupie to nie pisz i wszyscy będa szczęśliwi , Ty że się nie wysilisz a reszta że nie będzie miała się z kim kłócić.

ps. nadal zachowujesz się jak napinacz/flamer
Zgłoś
o................a 2009-09-26, 12:15
a mnie pierdoli to o co sie kłócicie, coś mi się nie podoba to zjeżdżam zdjęcie niżej i jest ok, poza tym fotka jest słit
Zgłoś
.................. 2009-09-26, 12:18
paweł2 napisał/a:

słit

... to jest brokacik.
Zgłoś
o................a 2009-09-26, 12:35
Linekk napisał/a:

... to jest brokacik.

brokacik też jest słit, zapomniałem o tym wspomnieć, teraz nie ma wątpliwości
Zgłoś
P................s 2009-09-26, 14:19
Nie śmieszne, nie ciekawe, nie pasujące do tematyki forum, wstawki nie powinny być umieszczane z powodu jakiegoś, jebanego urzeknięcia.
Nadanie stopnia sadysty powinno być czymś spowodowane, a powód powinien być opisany na profilu, żeby nie było niedomówień i oskarżeń.
Użytkowniczka ~tonieja nie ma wielu piw, nie odwiedza forum często, nie ma wiele wstawek, dziennie nie pisze wielu postów, samo mieszkanie w Gdańsku nie jest chyba zasługą dla forum. dziękuję za pierdoloną uwagę
Zgłoś
R................g 2009-09-26, 14:25
Pooshkins, ładne masz brodawki, pokażesz zdjęcie łydki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem